Tudtok valamilyen "tanfolyamot" vagy oldalt, ahol pozitívvá "tesznek"? :) (beszélgetés)
ez nagyon jó könyv és van film és gyakorlóvideo is...
olvasd el a Ki vitte el a sajtomat? is :)
Szia!
Az IWIW-en van egy ilyen klub,állitólag jó.Ha akarod,beszélhetünk róla,addig is,fel a fejjel!!!!!!!B.
Mert először Neked kell akarnod a változást... ezt írtam az előbb is...
Olyan nincs, hogy valaki beletölti a pozitív dolgokat valaki más fejébe. Csak úgy lehet bármilyen változást elérni, ha Te magad valóban akarsz változni, változtatni.
Hogyhogy nincs a közeledben kineziológus? Azt írtad az adatlapodra, hogy a nyírségben laksz... én csak hirtelen beírtam most a google-ba, hogy kineziológus Nyíregyháza, és máris egy csomót találtam...
Én Domjánt nem otthon hallgatom, hanem az mp3 lejátszómba teszem, és reggel munkába menet és onnan hazafelé jövet hallgatom a 101 pozitív gondolatot. Pontosan az segített abban, amikor munkahelyet tudtam váltani...
A Titok című filmet megnézted?
Egy biztos, nem az rázna fel, ha a környezeted változna, fejlődne, új állásod lenne hanem ez pont fordítva van.
Ha Te magad változtatsz a dolgokhoz való hozzáállásodon, és a gondolataidon, akkor a környezeted is változni fog, és bármit könnyen elérhetsz. Akár új állást, akár bármi mást...
De ha mindig ugyanazt gondolod, és ugyanazt teszed, akkor az életed ugyanolyan változatlan marad...
Olyan nincs, hogy Téged valaki, vagy valami majd pozitívvá "tesz", hanem olyan van, hogy Te olyan akarsz lenni, és megragadod azokat a lehetőségeket, amik afelé vezérelnek.
Ha csak a kifogásokat keresed, az nem segít ebben... csak abban, hogy leigazold a magad számára, hogy Neked ez nem sikerülhet...
Senkit nem lehet megmenteni, aki nem akarja.
A változást először valóban akarnod kell, és végül mindent meg kell tenned érte.
Terápiát sajnos nem tehetem meg, és a közelben nincs is. Domjánt már hallgattam, de itthon még annyi nyugalmam sincs, hogy normálisan végighallgassam, mert amúgy vannak tőle dolgok, de igazán még tartós sikert nem okoztak. :(
Valami olyan kéne, aminek hatására állást váltanom is könnyebb lenne, mert szerintem ez pl. felrázna végre... csak történne vagy változna, fejlődne már valami!! :(
Nézd meg a Titok (The Secret) című filmet.
És menj el kineziológushoz, és Hellinger terápiára.
Nekem ezek segítettek.
És még van néhány hanganyag, amit meg szoktam hallgatni. Pl. Domján Lászlótól a 101 pozitív gondolat, és még néhány meditáció... ha érdekel konkrétabban valami, írj nyugodtan privit, és, ha tudok, segítek.
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Valaki végzett már el munkaügyi központ által valamilyen tanfolyamot?
- Gyesen lévő anyuka vagyok! Szeretnék valamilyen tanfolyamot elvégezni, ki mit ajánl, mi lenne a jó?
- Végzett valaki valamilyen tanfolyamot az Elo-nál? Mi a véleményetek róla?
- Végzett valaki valamilyen tanfolyamot az ELO-nál? Mi a véleményetek róla? Hogy zajlik a vizsga?
- Tud valaki valamilyen ezoterika tanfolyamot Győr- Moson-Sopron megyében?