Tudtok ajánlani olyan sikosítót, ami óvszerbarát és tartós sikosságot biztosít a test minden részén? (tudásbázis)
7. Anthico (válaszként erre: 6. - Pethoevi)
2010. nov. 29. 15:12
A szaga rossz volt? :/
Én közben találtam egy ilyet:
HOT Super Glide - vízalapú síkosító (30 ml)
Jellemzői:
* Erős és hosszan tartó síkosító hatás
* Vízbázisú síkosító
* Óvszerbarát
* Vízzel oldható
* 30 ml-es kiszerelés
* Német minőség
Leírás alapján tetszik és árban is elég emberi.
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
6. pethoevi
2010. nov. 28. 21:00
A dur*x-nek van a nagy flakonos (rózsaszín,vibri alakú),ami síkosító és masszázs izé egyben,viszont a szaga elég rossz (volt,mikor mi vettük)
És sajnos már nem emlékszem,h mennyi ideig volt síkos,mert sok síkosító elkezd tapadni viszonylag hamar.
5. féknyom (válaszként erre: 3. - Anthico)
2010. nov. 28. 20:41
Masszazsolajat akartam irni...az jo sikositonak is, nem vicc. Bar nem tudom a kaucsukkal milyen viszonyban van...
4. Anthico (válaszként erre: 2. - Sopianae)
2010. nov. 28. 20:40
Olaj nem jó, mert gyengíti az óvszer anyagát. Vízbázisú termékeket szoktak ajánlani.
3. Anthico
2010. nov. 28. 20:39
Konkrétan masszázshoz szeretnénk használni, de úgy, h ne kelljen ügyelni vele, hova is kerül. Azaz ne idegeskedjünk, h most oldja-e az óvszer anyagát vagy sem.
2. Sopianae
2010. nov. 28. 20:38
Babaolaj :)
1. Anthico
2010. nov. 28. 20:38
Tudtok ajánlani olyan sikosítót, ami óvszerbarát és tartós sikosságot biztosít a test minden részén?
További ajánlott fórumok:
- Milyen sikosítót, krémet használjak anális szexhez?Segítsetek!
- Szerintetek Pharmatex hüvelytablettával lehet egyidejűleg síkosítót használni? (pl mentholos Durex Play)
- Tudtok ajánlani olyan "masszázsolajat" vagy sikosítót, amit kedvére kenegethetünk egymásra, viszont az óvszerben sem tesz kárt?
- Milyen ízesített síkosítót érdemes használni?
- Durex Play sikositót lehet terhesen használni?
- Valaki használta már a Bio Glide original sikosítót masszázshoz?