Milyen ízesített síkosítót érdemes használni? (beszélgetés)
Szia,
Köszi a választ :) Textúra alatt mit értesz...? (Nem vagyok képben a síkosítókkal még nem használtunk ilyet.)
Arra gondolok, hogy eddig nagyrészt a..."D" betűs, népszerű márkát használtam pl. óvszernél.
Neten viszont sokan elégedetlenek voltak vele, és inkább a "noname" termékeket veszik. :)
Ízre igazság szerint nekem teljesen mindegy lenne, de volt aki azt írta, bizonyos márkáknál rá van írva, hogy pl. epres ehhez képest viszont kimondottan kellemetlen az íze amikor használni próbálod. :$
Szia!
Olyan síkosítót érdemes választani, ami 2in1, azaz kellemesen csúszik egy érzéki masszázsnál, de ha szex lesz a vége sincs gond, mert a textúrája miatt szeretkezéshez is használható. Rengeteg márka van a piacon,nem mindig a drágább a jobb.
Sziasztok,
Tantrikus masszázshoz szeretnénk használni valamilyen síkosítót. Eredetileg masszázsolajat szerettem volna "bevetni", amilyet már korábban is készítettem házilag. Masszírozáshoz nagyon jól bevált, de az összetétele miatt csakis masszázsról lehetett szó, amikor ezt használtam. Olyan síkosítót/masszázsolajat szeretnénk találni, aminek a használata mellett is kellemes a további együttlét. A neten már próbáltam utána nézni, milyen márkát érdemes beszerezni, de nem igazán találtam használható dolgokat.
Kíváncsi lennék azoknak a véleményére akik használtak/használnak ilyesmit. Előre is köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- Milyen sikosítót, krémet használjak anális szexhez?Segítsetek!
- Milyen etetőszéket érdemes használni?
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Szerintetek Pharmatex hüvelytablettával lehet egyidejűleg síkosítót használni? (pl mentholos Durex Play)
- Durex Play sikositót lehet terhesen használni?