Tudtok ajánlani olyan "masszázsolajat" vagy sikosítót, amit kedvére kenegethetünk egymásra, viszont az óvszerben sem tesz kárt? (tudásbázis)
Részletesen le van írva az elkészítése:
http://antal vali.com/boszorkanykonyha/illatos-bio-sikosito.html
(szóközt szedd ki, anélkül nem akarta megjeleníteni)
Köszi, de ezek nem természetes alapanyagúak, csak 4. Lentebb írtam már ezeket, mert kis keresgélés után találtam párat.
Viszont most sikerült rálelnem egy receptre saját, teljesen természetes, finom illatú és teljesen óvszerbarát sikosítóhoz...:)
Létezik már "bioóvszer" is. Ilyenekre nagyon odafigyelek/ünk.
De időközben találtam pár ökotest által sehr gut-nak ítélt sikosítót: Bio Glide Original, Ritex gel aloe veraval, Pjur Aqua
Csak kicsit keresgélnem kellett. :)
Köszi!
Véletlen kihagytam a kiírásból egy nagyon fontos tényezőt, még pedig azt, hogy bio megoldást keresnék, már ha létezik a mostani natur- és biokozmetikumok világában ilyen sikosító és masszázsgél.
A masszázsolajat azért tettem idézőjelbe, mert ugye az olaj ártalmas lehet az óvszert nézve.
Igazából nem tudom, mi lenne az a krém/sikosító/bármi, ami sikamlóssá teszi a testet (intim)masszázshoz, viszont az óvszert sem "oldja".
További ajánlott fórumok:
- Milyen sikosítót, krémet használjak anális szexhez?Segítsetek!
- Szerintetek Pharmatex hüvelytablettával lehet egyidejűleg síkosítót használni? (pl mentholos Durex Play)
- Milyen ízesített síkosítót érdemes használni?
- Hol lehet venni olcsón és jó paprika masszázsolajat? Márkát tud valaki mondani?
- Sziasztok!Van valaki, aki már volt lávaköves masszázson?Mik a tapasztalatok?
- Hol vehetnék nem szintetikus rózsás masszázsolajat?