Tudtok ajánlani megbízható online távjóslást, ami nem az ingyenes vacak? (tudásbázis)
TV2 Jóslás, pénzküldés, energiaküldés stb.
Emelt díjas, ez csak jó lehet.
Elég ha a születési évszámodat, de akárcsak a kereszteneved megmondod és Lmondják a frankót
Én inkább madárjóslásban hiszek, az bejött a rómaiaknak is
Ez a "help"!
De ha a jóslás és tsai. valósak, akkor mi van Isten létével, vagy mi van a meterializmussal?
Csoblanka76, szard le hogy a sok károgó mit mond itt neked..bírom, hogy olyan tolja ide a képét, akinek nincsen itt a helye, pedig világos volt a kérdés, nem véleményeket vársz... aki csak okoskodik itt meg ossza az észt, tolja el a bringát... a te pénzed bánja ha nem jön be a te életed mindenki más foglalkozzon a sajátjával.
Egyébiránt nem tudok megbízható online kártyavetést.
Én 5000-ért vállalom.
Elöljáróban annyit, hogy hmm...várj csak...már látom...karácsonyra kacsát fogtok sütni.
A többit privátban!
Szia, szerintem próbáld ki a Kártyavetőt. Nekem eddig az segített a legtöbbet. Inkább elemzés, mint jóslás, de tényleg rólam beszélt, totál magamra ismertem.
Azért, ha nem jön be ne engem okolj! :D De, ha kipróbálod, kíváncsi lennék a te tapasztalatodra is velük.
Már ne is haragudj, de kértem személyeskedést? Ha majd arra leszek kíváncsi, hogy megmondjátok nekem a tutit, titeket kérdezlek.
Én csak egy vagy több megbízható távjóslást keresek. Ha nem tudtok, ne szóljatok hozzá. Köszönöm
távjóslásban mit tudnak szerinted mondani,
meg egyébként is, jóslás!!!???........
arra akarsz építeni? akkor ne csodálkozz ha összedől a várad
A jóslás, mint olyan, a nem megbízható.
A jövőd a te kezedben van. Kell időnként persze némi szerencse is, meg éleslátás, hogy felismerd a lehetőségeket és a buktatókat, és aszerint cselekedj. De rajtad múlik.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Fodrász sulit keresek (felnőttképzésben), tudtok ajánlani megbízható, jó ár-érték arányú, gyakorlatias iskolát?
- A XIV. ker.-ben tudtok megbízható állatorvost, aki a teknősökkel kapcsolatban is járatos?
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Tudnátok ajánlani megbízható, könnyen kezelhető, ingyenesen létrehozható, működtethető honlapot?