Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket? (tudásbázis)
Az akupunkturát még nem probáltam,de honapokig jártam a Vargha Gyogymod Intézetbe ideg-inger terápiára.
En is két éve tarto nogyogyászati,urologiai betegségekkel és állando fájdalommal kuzdok.
Neked segitett az akupunktura?Nem fájt,mikor beléd nyomták a tuket?Mennyi ideig jártál?
Megkérdezhetem,hogy pontosan mi volt a problémád?
Ez nem ennyire egyszerű. A vizeletet lehet hőkezelni, sőt van amikor mindenképpen kell is. De én sem vagyok teljesen fitt a témában, de van szerintem magyarul is biztos info erről.
Akupunkúrát próbáltad már. Én jártam nőgyógyászati okból.
urinoterápia
megosztottak a vélemények. Akik kipróbálták csak jót mondanak róla , de sokan ha csak meghallják idegenkednek.
Szia.Természetgyogyászhoz járok.Teljes méregtelenitést,szigoru diétát,immunerositést csinálok,tobbek kozott.
Szeretnék más alternativ gyogymodokat is kiprobálni.
Esetleg akupunktúra? Természetgyógyász?
Sajnos Mo.-n elég szegényes kínálat, de van egynéhány orvos, aki foglalkozik altaernatív gyógyítással is. De esetleg komplex tisztítókúra, többszálon lefuttatva, étkezés átállítása-ezeket magadtól is meg tudod csinálni, de nagyon utánna kell olvasgatni mikor- mit kell csinálni.
Nos az ilyen egyéni tapasztalatok elég csalókák lehetnek, ezer oka van hogy miért.
No de nem akarok kellemetlenkedni, inkább továbbállok. :)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok depresszióra alternatív gyógymódot?
- Milyen alternatív gyógymódot ismertek? Megszúrtam a lábam, meg is műtötték, szépen gyógyult de még mindig nagyon fáj és dagad.
- Kristálygyermek, indigók, reiki és egyéb alternatív gyógymódok
- Ismertek megbízható tarot kártyás szakembert Budapesten?
- Basedow kórban van-e valakinek tapasztalata alternatív gyógymódokkal kapcsolatban?
- Gyógyulás rákos betegségből, alternatív gyógymódokkal