Tudtok depresszióra alternatív gyógymódot? (beszélgetés)
Persze.
Sikerült elmennünk nyaralni külföldre,ami nagyon jó volt,ellazultam teljesen,és végre kikapcsoltam!!!!
Ott rájöttem,elegem van a gyógyszerekből,azok nem oldják meg a problémáimat.Jó,nem voltak erős gyógyszerek,így könnyű volt elhagyni őket.
Foglald le magad,meglátod,sokkal jobb lesz,beszélgess,barátkozz,és próbáld meg bevésni a fejedbe,hogy neked is jár a boldogság,és igenis jobban leszel.
Nem is leszel. És ez nem is baj.
De ne fordulj ki önmagadból.
Azért az lenne a fura, ha minden rendben lenne veled az anyukád halála után.
Amúgy én terapuetához is elmennék, az sokat segít krízishelyzetben. Gyógyszert mondjuk nem szednék, ahogy írtad hogy te sem.
Ami jó:
-meditáció
-testmozgás
-hobbi
-elfoglaltság
-gyermeked. :)
Próbálj meg ezekkel foglalkozni inkább, és tényleg nem szégyen, ha keresel egy szakembert is. Le tudja rövidíteni ezt a rossz időszakot. :)
A másik ok, hogy valamit mindenképp kezdj ezzel, a gyereked. Biztos érzi, hogy az anyukája nincs épp jól...
Tutira, ha otthon sajnálod magad, és egész nap ezen agyalsz, attól nem lesz jobb.
Van egy nagyon jó idézet Lama Nydahl-tól, valahogy úgy hangzik, hogy Aki a saját gondjaival van elfoglalva, annak problémái vannak, akik másokéval, annak kihívásai...
Elég igaz. Foglalkozz mással, másokkal, és jobb lesz. :)
Ehhez Te kellesz elsősorban.Találd meg a problémádat,próbálj meg szembenézni vele.
Minden agyban dől el.
3 hónapja azt hittem,itt a világ vége számomra.Minden összejött.Nagyon rosszul voltam.
Aztán kaptam a sorstól egy nagy adag boldogságot,és jobban lettem.
A barátok is nagyon sokat segíthetnek.Beszélj,beszélj,beszélj.Vagy csak írd ki magadból.
Ha visszagondolok azokra a napokra,istenem....
Annyit ember nem sírt,mint én.A többiről nem is beszélve.....
Van kiút.
Nem tudom,milyen jellegű a problémád,de ne add fel.
Idő kell,kinek több,kinek kevesebb.De ha igazán akarod,jobb lesz.
Drukkolok.
Az én szüleim 80. 90. évesek...
Minden telefoncsörrenés megrettenés...
Ez az élet rendje.
Kinek mi adatik meg.
Közben körülöttem sokkal fiatalabbak mennek el, akik még nem indították el gyermekeiket az életbe...
Sajnálom, akkor kicsit fel tudtál rá készülni.
Pihenj, engedd el, sirasd meg, mert a sok lenyomott fájdalom és érzelem miatt érzel így. Azok szeretnének feljönni, csak nem tudnak hogyan.
Merd érezni a fájdalmat.
Hirtelen halt meg anyukád, vagy hosszú betegség után?
Teljesen normális ahogy érzel. Nekem mindkét szülőm él ls virul, ugyhogy nem tudom, min mennek át azok, akik elveszítitik őket.
Teljesen normális amit érzel. Az lenne a baj, ha nem ezt éreznéd.
Szerencsés vagy, hogy eddig még soha nem kellett ezt átélned. Ezt éld meg, később könnyebb lesz.
Az se baj szerintem, ha sírsz a gyerek előtt. Miért ne tudhatná, hogy szomorú vagy? Sőt, szerintem jobb is ha tudja.
Napfény, csokoládé, méz, rengeteg gyümölcs, alvás.
És egy kiegyensúlyozott testi-lelki kapcsolat.
Gyászolni, elengedni, feldolgozni is tudni kell.
Illetve törekedni rá.
A mai világban mindent siettetünk, nem érünk rá élni, nyugodtan lenni, és gyászolni sem.
Abnormálisnak tartják azt az embert, aki 3 napot tölt meghalt családtagja mellett, mert nem jelenti be. Rögtön elmeorvosi vizsgálatot rendelnek el!
Ha megnézzük az ősnépeket, a gyászhoz hozzátartozott, hogy napokig, hetekig siratták az elhunytat, ők maguk ásták meg a sírhelyet, és két kezükkel temették el.
Ehhez képest a mai világban, villámgyorsnak kell lennie, és az emberek nem hagynak maguknak időt, hogy gyászoljanak. Az orvos kiír gyógyszert, eszem megáll.
Az lenne a fura, ha te már jól lennél, adjál magadnak időt, és fogadd el az állapotot, hogy most nem vagy kicsattanó formában.
Maygarul: gyászolj!
További ajánlott fórumok:
- Milyen alternatív gyógymódot ismertek? Megszúrtam a lábam, meg is műtötték, szépen gyógyult de még mindig nagyon fáj és dagad.
- Kristálygyermek, indigók, reiki és egyéb alternatív gyógymódok
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Basedow kórban van-e valakinek tapasztalata alternatív gyógymódokkal kapcsolatban?
- Gyógyulás rákos betegségből, alternatív gyógymódokkal
- Indolens non hodgkin limfóma, milyen alternatív gyógymódok eredményesek ennél a betegségnél?