Tudtok ajánlani jó könyvelőt a XX. (Pesterzsébet), XIX. (Kispest) vagy IX. ker-ben (Ferecváros)? (tudásbázis)
3. ef28dc56be
2013. dec. 1. 11:38
vagy megkérdezed a "sarki fűszerest", hogy ő kinél könyveltet és mennyire van vele megelégedve
vagy: www.adófórum.hu. regisztrálsz = könyvelők szakmai fóruma. Ott induláskor a rendszer ad 250 pontot kérdés feltevéshez.
Beírod a kérésedet, kérdésedet, felajánlassz az általad elfogadott válaszért pl. 100 pontot. Minimum 15-20 jelentkező lesz. Csak ki kell választanod, meg kell egyezned valamelyikkel.
2. Aville
2012. jún. 24. 13:44
Egyéni vállalkozó vagyok de idén meg tervben van kft alakítása helyette.
1. Aville
2012. jún. 24. 13:43
Tudtok ajánlani jó könyvelőt a XX. (Pesterzsébet), XIX. (Kispest) vagy IX. ker-ben (Ferecváros)?
További ajánlott fórumok:
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Ha bejelentett főállás mellett egyéni vállalkozó vagyok, de egyáltalán nincs bevételem, akkor is kell könyvelőt fizetnem?
- Kell e könyvelőt fizetni nyugdíjas vállalkozásként?
- Tud valaki jó és olcsó CSEPELI vagy pesterzsébeti (vagy bármilyen pesti:)) menyasszonyi ruhakölcsönzőt?
- Ajánlanátok könyvelőt induló vállalkozáshoz, Budapesten?
- Meg tudná mondani valaki a Pesterzsébet városközpontban található Interspar számát?