Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani? (tudásbázis)
Én futottam a klaudia06 véven ,de ha esetleg ide akar valaki írni akkor ezzel a névvel vagyok regisztrálva.
ohhh... most járt le a szavatossága az utolsó levélnek, ami megmaradt :s pedig sokáig kínálgattam mindenfelé, mert sajnáltam kidobni...
ha azért kell másik, mert ezzel gondjaid vannak (mellékhatások, közti vérzés, rövidülő vérzés stb), akkor majd az orvos ír másikat.
ha nincs vele gond, kár váltani.
én 6 évig szedtem, tökéletesen elégedett voltam vele. ha nem akarnánk babát, még mindig szedném :)
Hát nem tudom, szerintem nyugodtan érdeklődhet itt is, mert azért én ismerek sajnos olyan nőgyógyászt, aki némi juttatásért cserébe drágább gyógyszert ír fel. Jobb tájékozódni másfele is. Amúgyis, a nőgyógyász írná fel a másikat is...
Szerintem sem volt egy kedves beszólás...
Jobb mintha a fórumon foggátlókról kérdezget.
Nem tudom, biztos én vagyok hülye mert nem körkérdésben szavaztattam meg hanem elmentem a dokihoz és az ő tanácsait követtem..
Attól, hogy 31 éves, miért kéne elköttetnie magát??! Ez bunkó beszólás.
?? A kiiró 31 éves ha jól láttam.
mellem - melleim
hátom - három
bocsi :)
Én Lindynette 20-at szedek, semmi mellékhatás, nem híztam nem fogytam, talán a mellem nőttek kicsit :) de ezt elfogadom, mint mellékhatás :D:D több éve szedem, semmi gond. A bátyám szerint, aki gyógyszerész ezt viszik a legtöbben a patikából, általában huszonévesek, de mindenképpen azt kell szedni, amit az orvos ír fel! Az árát biztosan nem tudom 5-6 ezer forint között van és hátom hónapos adag van benne.
19 évesen? Ne mááááááááár.
Köttesd el magadó az a legbiztosabb
Hűha! Szerencsére engem ilyen súlyosan nem súlytott a bogyó, de valami nem okés vele, az biztos.
A szemem volt nagyon száraz, ezért olyan volt, mintha szúrná a lencse.
Egyik barátnőmnek a lába fájt tőle (ez komoly!)
Így az erei vagy már nem is tudom, hogy mondta. De nem volt hosszú ideig Yadine felhasználó az biztos:).
deeee,hogy jelentkezett?csak mert én is lencsés vagyok,ezért érdeklődöm:)kiszáradt a szemed?v bevérzett?
Nem tudom, hogyan, miért, csak nem tudtam hordani, mikor szedtem. Mikor áttértem a másikra, elmúlt. (és a mellékhatások között is fel van tűntetve) Pedig a gyártó ugyanaz. És a másiktól semmi bajom.
kontaktlencsét?de furi...hh?
Fájt tőle a fejem és a hasam, nem tudtam hordani a kontaktlencsémet.
én triregolos és most milliegest-es vagyok,árra is normális,és(lekopogom),semmi mellékhatás
Tényleg emberfüggő, de mondjuk a Meliane valamivel olcsóbb, mint a Yadine és a Yasminelle és ugyanúgy a Schering gyártja. Viszont összetevőket tekintve biztos vannak különbségek.
milyen mellekhatasai voltak a yadinnak?
Hát igen. Írhat fel jobbat és olcsóbbat is, nemtudom, van-e olcsóbb, én csak két félét próbáltam, a Yadine az egyik, de nálam voltak mellékhatásai. Ezért kaptam Yasminelle-t, ami nálam bevált. De ez nagyon emberfüggő. Az is, mire írják fel, mennyi idős, aki szedi,stb.
mást igen,de nem azt,amit "te kérsz",hanem max amit ő ajánl
Kétezerpárszáz forint egy hónapra. Pontosan nem tudom, mert én hármasával szedem. Mást írhat fel a doki kérésre.
Sok múlik azon, melyik bogyó milyen mellékhatással jár, ez emberenként változó, valamint az sem mindegy, milyen magas a hormontartalma.
de ha jól tudom,ez nem úgy megy, hogy "olcsóbbat vagy jobbat kérek". vérkép és májfunkció után dokinak kell felírnia
Na ezt is inkább egy nőgyógyásszal beszéld meg!
Olcsóbbat nem tudok, de a yasminelle szerintem jobb és kb. ugyanaz az ár. Miért szeretnél másikat használni?
További ajánlott fórumok: