Tudnátok segíteni, hogy lehet a Youtube -ról videót letölteni illetve feltölteni? (tudásbázis)
4. correct (válaszként erre: 3. - Correct)
2009. jún. 1. 15:21
jav.:
"upload"
nem mp2 hanem mpeg4.
3. correct
2009. jún. 1. 15:20
1. Feltöltéshez regisztrálni kell. Utána 2upload".
2. Beágyazni a naplóba vagy más saját honlapodra: a videó mellett, amikor már nézed, megy, ott van, az URL és az EMBED kód egymás alatt. Az "embed"-re van szükség, azt kell beilleszteni ahová szeretnéd.
3. Leszedni, egészben, mint video-t nem lehet, csak egy hozzá szükséges programmal, van egy próbaverzió is, 2 hétig használható:
"x-youtube-video-converter_1.0.92", ennél, az URL címet kéri és megadhatod, hogy milyen formátumba szeretnéd, wav, mp2, mpeg4, avi, 3gp, stb.
2. megryan
2009. jún. 1. 15:17
A feltöltés engem is érdekel.
Letölteni a Free video Downloader programmal.
1. Cica54
2009. jún. 1. 15:11
Tudnátok segíteni, hogy lehet a youTube -ról videót letölteni illetve feltölteni. köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom letölteni az MSN-t! Tudna valaki segíteni?
- Viber alkalmazást milyen telefonra és hogyan lehet letőlteni?Lehetőleg csak az írjon aki segíteni is tud...És igen már körül néztem a neten
- Tudna valaki segíteni, hogy tudnék telefont feltölteni neten keresztül?Van netbankom...de ott nem találom..
- Ipodra szeretnék zenét feltölteni, de nem megy...Tudna valaki segíteni?
- Flanel pizsit varrnék 92-es méretben. De nincs szabásmintám, tud valaki adni vagy segíteni, hogy honnan lehet ilyet letölteni vagy szerezni?
- Tudna valaki segíteni, hogy honnan és hogy lehet a naplóba olyan motívumokat letölteni, feltölteni, mint amilyent látni a naplók elején?