Ipodra szeretnék zenét feltölteni, de nem megy...Tudna valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Hello!
Esetleg nekem még1y letudná írni eztvalaki lépésről lépésre,ott akadtam el,hogy nemtudom hogykell áthúzni a mappát az ipod-ra:/
Hiába csatlakoztatom az usb-t nemtalálok sem meghajtót,se semmit ahova betehetném:S
Lényeg hogy sikerült :)
nincs mit :)
Sikerült!!!
Mire hazajön a kisfiam,biztos meg fog dicsérni,milyen ügyes az anyukája:o)))
Köszi!
ha a gépeden lévő zenéket akarod a iTunes-ra tölteni akkor előszőr be kell menni a File-ok hoz és ott kiválasztod a Add file to library és bemész az elmentett zenéid közé.
Ha feltöltötted a zenéket az iTunes-re akkor csatlakoztatod az iPod-od és Sync iPod-ot kell választani.
De ha jól emlékszem előszőr regisztráni kell az iPodot az iTunes-on
szia!
Nekem is az van :)
Csatlakoztatod az iPodot, a zenét amit rá akarsz tenni, célszerű új mappába betenni (iTunes alján az a + jel), aztán a mappát behúzni az iPodba, ha kész rá kell menni a File-ra, és ott a "Sync iPod"-ra. Elvileg így jónak kell lennie :)
További ajánlott fórumok:
- Rendszerhang van a számitógépemen, de zenét nem tudok lejátszani, tud valaki segiteni, hogy mi baj lehet?
- Tudna valaki segíteni, hogy tudnék telefont feltölteni neten keresztül?Van netbankom...de ott nem találom..
- Hogyan kell zenét vagy videót feltölteni a youTube-ra?
- Hogyan lehet zenét feltölteni (Myaudio) MP4-re?
- Nem tudom, hogy kell képeslapot feltölteni az adatlapomra. Tudna valaki segíteni?
- Tudna segiteni valaki, honnan tudom feltölteni a LUXOR golyós játékot?