Tudna valaki segíteni, hogy honnan és hogy lehet a naplóba olyan motívumokat letölteni, feltölteni, mint amilyent látni a naplók elején? (tudásbázis)
Sziasztok!
Köszi az eddigi segítségeket is,aranyosak vagytok,igen akár sordíszre is,meg láttam ilyen szalagot amin a testsúlyt lehet jelölni,különböző vicces figurákat a bejegyzésekhez...sőőt valamelyik nap a frász jött rám amikor rámentem egy oldalra és az illetőnek külön köszöntő zene volt beállítva.Nem tudom érthető-e mit akarok,bocsi ha nem ,de nagyon kezdő számítógépező vagyok nem tudom mi hol található,hogy pakolható ide-oda a naplómba képet feltenni is a csuda tudja hanyadszorra sikerült.Előre is köszi
MÉG NÉHÁNY
--------------------------
C S I L L I V I L L I
---------------------------------
-------------------------------------------------
Blingee képszerkesztő - oktató videó
-------------------------------------------------------
tvn%3FSID%3D%26pid%3D7637%26n%3Dflammerne+
blingee&cd=13&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
--------------------------------
538156060&sa=X&ei=NVHgTsOlL8yHhQfv86yWBQ&ved=
0CCEQ1QIoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=
ed62043f67baa552&biw=809&bih=476
-----------------------------------
G L I T T E R M Á N I A
UTF-8&q=blingee#hl=hu&q=glitter&revid=538156060&sa=X&ei=
NVHgTsOlL8yHhQfv86yWBQ&ved=0CCIQ1QIoAQ&bav=on.2,or.r_gc.
r_pw.,cf.osb&fp=ed62043f67baa552&biw=809&bih=476
-----------------------------------------------------
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom letölteni az MSN-t! Tudna valaki segíteni?
- Viber alkalmazást milyen telefonra és hogyan lehet letőlteni?Lehetőleg csak az írjon aki segíteni is tud...És igen már körül néztem a neten
- Tudna valaki segíteni, hogy tudnék telefont feltölteni neten keresztül?Van netbankom...de ott nem találom..
- Ipodra szeretnék zenét feltölteni, de nem megy...Tudna valaki segíteni?
- Flanel pizsit varrnék 92-es méretben. De nincs szabásmintám, tud valaki adni vagy segíteni, hogy honnan lehet ilyet letölteni vagy szerezni?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a Youtube -ról videót letölteni illetve feltölteni?