Nem tudom letölteni az MSN-t! Tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
Köszike!!!Sikerült!
Asszem mostmár nem próbálkozok tovább,ez marad egyenlőre.Majd az öcsém eljön és megnézi,hogy miért nem tudok letölteni másikat.
Köszi mindenkinek a segítséget!!!!Nagyon arik vagytok!!!
De, ez is tud magyarul.
A bejelentkezési ablakban meg tudod választani a nyelvet.
Írd be a gúgléba: msn explorer és töltsd le.Utána írd be a gúúúgléba: msn messenger hu,és töltsd le.
A baj az,hogy az MSN messenger nem megy az MSN explorer nélkül!
Jobban jársz,ha letöltöd a windows live messengert.Ahhoz nem kér külön win.dll.-t
Esetleg még ennyit: [link]
Én ezt használom a Microsoft programja helyett. Külseje hasonlít az eredetihez, igaz, nem olyan csillivilli. De ugyanazt tudja...
Fut a windows mellett más operációs rendszeren is.
A DLL (Dinamic Link Library, szó szerint „dinamikus csatolású/hivatkozású könyvtár”) kifejezés az informatikában a Windows operációs rendszerek alkalmazásainak (programjainak) segédfájljait, egészen pontosan az ún. megosztott könyvtárakat jelentik: ezek eljárásokat (függvényeket), a más programokhoz, illetve rendszerekhez való illeszkedést (kompatibilitást) segítő eszközöket, esetleg a programok ikonjait tárolják. A DLL-ek .dll kiterjesztésű fájlokként tárolódnak (lásd még: fájlformátum). Egy-egy alkalmazáshoz általában több DLL is tartozik, amelyek nélkül az alkalmazás nem tud működni, és fordítva, egy adott DLL általában több alkalmazás futtatásához is szükséges, hiszen éppen ez jelenti azt, hogy e fájlok tartalma megosztott.
FOrrás: wikipedia
Az előbb küldtem neked egy linket. Ott van, ami kell neked.
És ha erre a linkre kattintasz, egyből megindul a letöltés:
Na, ez rövidebb? :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Innen töltsd le:
Mindvégig azt nyomd, hogy "Töltse le most!" nem kell regisztrálni akárhogy is ugat. Innen biztonságos!
Bocsi. Látom már, hogy a problémád nem az MSN megszerzésével és feltelepítésével van.
Nekem is voltak régen ilyenek, fel kellett tenni egy Xp Service Pack-ot.
Ezt beirod google-be szerintem kidob párat.
tedd be az xp telepítőlemezt ismét, és nyomj egy javítást.
ha végigment, utána a Microsoft oldaláról töltsd le a legújabb messengert, és azt telepítsd.
További ajánlott fórumok:
- Viber alkalmazást milyen telefonra és hogyan lehet letőlteni?Lehetőleg csak az írjon aki segíteni is tud...És igen már körül néztem a neten
- Flanel pizsit varrnék 92-es méretben. De nincs szabásmintám, tud valaki adni vagy segíteni, hogy honnan lehet ilyet letölteni vagy szerezni?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan érdemes letölteni a 2009-es Msn-t és hozzá a pluszt egyszerre?
- Tudna valaki segíteni, hogy fényképezőgép használati utasítást honnét lehet letölteni (magyarul)?
- Tudna valaki segíteni, hogy honnan és hogy lehet a naplóba olyan motívumokat letölteni, feltölteni, mint amilyent látni a naplók elején?
- Nem tudom újra letölteni a legújabb msn-t, pedig már mindennel próbálkoztam! Valaki segítsen, légyszíves!