Tudnátok olcsó sportmelltartó és futócipő márkákat ajánlani? (tudásbázis)
Ha még barátkozol a futással tökéletesen megfelel, majd ha szerelemből futsz jöhet a 40e Ft-os Nike:)
Ajándékba kapott olcsó xl-es (amúgy s-es kell) futónadrágban és 10 éves kitaposott futócipőben kezdtem, most ott tartok, hogy az elmúlt 1 évben kb. 100e Ft-ot költöttem futásra, úgy hogy a felsőket, széldzsekit már korábban megvettem kerékpározáshoz, így csak nadrágok és cipő kellett. Nem számoltam bele a 2 éve vásárolt pulzusmérős órát sem.
Inkább költöm erre a pénzem, mint cigire.
Végülis a Deichmannból vettem egy Victory cipőt, az eladó azt mondta futócipő, de egyébként a D. oldalán edzőcipőként van fent, bár szerintem kinézetre ugyanolyan volt.
Tökéletesnek nem mondanám, de kezdetnek megfelel.
Kipróbáltam és nagyon kényelmes :)
bár viszonyítási alapom nincs, de szerintem jól tart, egy szűk pólóval vettem fel és így még annyira sem mozogtak
Most egy Nike futócipőre gyűjtögetek, ezekről mi a vélemyényetek?
Láttam a Lidl-ben futózoknit is, mondjuk ezen meglepődtem, mert még nem hallottam ilyesmiről, próbálta már valaki?
Oh ok, köszi, ez új infó volt számomra! :)
Fehérneműt régen vettem ott és akkor még ki volt írva, hogy nem cserélik.
Sajnos a Decathlonba nem jutottam el, így a New Yorkerben vettem egy athletics sportmelltartót 4000Ft-ért. Még nem futottam benne, de holnap kipróbálom és majd megírom milyen.
A Lidl-ben is megnéztem, de próba nélkül nem mertem megvenni és az anyaga sem tetszett.
Köszönöm azért az eddigi segítséget :) !
A Deichmannos futócipő és a SportsDirect-es futócipőkről mi a véleményetek?
A SportsDirectben most akciós...
Néztem a Decathlonban és Sportsdirectben sportmelltartót és futócipőt, aránylag jó árban vannak, ezek mennyire számítanak jónak?
Ha tudtok ilyen árban jobb márkát légyszi írjatok...
:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyira tart jobban egy sportmelltartó, mint egy sima?
- Ha sokszor hordok sportmelltartót, akkor össze megy a mellem?
- Jó sportmelltartót hol, mennyiért?
- Hol lehet sportmelltartót venni Esztergom környékén?
- A Tesco-ban kapható sportmelltartó, mennyire jó? (megfelelően tart?)
- Olcsó napszemüveg markákat tudnátok mondani, ami már véd az UV ellen?