Ha sokszor hordok sportmelltartót, akkor össze megy a mellem? (tudásbázis)
Én eleve csak 50 éves korom körül kezdtem melltartót hordani, akkor is inkább biztonsági okból, a vékony nyári hacukák alatt először. Télen viszont a több réteg alatt kackiásabbnak látszottak a melleim melltartóban.
Azóta meg kicsit lógnak, de hát ez van. 62 évesen már lehet.
Aligha önellentmondás, ugyanis, ha tudsz valamit a sport melltartókról , akkor tudod, hogy három különböző tartással készítik őket: könnyű, közepes és magas v. erős támaszték.
A könnyű az mondjuk jógázni, a közepes kb. aerobic, az erős az futáshoz. A könnyű támasztékú, de szerintem még a közepes, is túl laza futáshoz és nem nyújt elegendő támasztást, így csak nyúlik a melled tőle. Tehát, ha lazát hordasz futáshoz (nem pedig magas támasztású v. más néven futó melltartót), akkor lógni fog a melled. Ilyen egyszerű
Már nem tudom, melyik USA celeb volt, aki elmesélte, hogy edzője tanácsára a terhesség alatt is sportmelltartót hordott, talán még éjszakára is, ha jól emlékszem, és nem nyúlt meg a melle.
Az én számomra az a sportmelltartó az igazi, amely olyan, mint egy top, nincsenek rajta pántok meg kapcsok. Na abban a "csajok" a helyükön maradnak, az tuti.
Őőő, izé... A sportmelltartóról nagyon sok minden elmondható, csak egy dolog nem: az, hogy laza. A sportmelltartónak pont az a lényege, hogy sokkal erősebben, sokkal feszesebben tartja a melleket, mint a hétköznapi. Gondolom a témaindító is pont emiatt a szorosság miatt kérdezett rá a dologra, hiszen a _laza_ melltartó nem nyomná össze oly mértékben a portékáit, hogy az összemenésüktől féljen.
Erre itt egy ilyen önellentmondás, hogy laza sportmelltartó!
Hááát, ha csak nem szándékosan vesz hat számmal nagyobbat a kelleténél, akkor lesz laza. Szóval olyan dolog nincs, hogy laza sportmelltartó. Én például futáshoz hordom rendszeresen, hogy ne kuglizzák le a kannáim a mellettem haladók fejét. Szoros, mint az állat.
Ja, persze. És a hátadon jön ki, mert benyomódik :-)
Tényleg buta kérdés volt. Hird nyugodtan a megfelelő méretűt.
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem a mellem és a barátom is sokszor megsértett, szerintetek ez normális?
- Mennyira tart jobban egy sportmelltartó, mint egy sima?
- Tudnátok olcsó sportmelltartó és futócipő márkákat ajánlani?
- Jó sportmelltartót hol, mennyiért?
- Hol lehet sportmelltartót venni Esztergom környékén?
- A Tesco-ban kapható sportmelltartó, mennyire jó? (megfelelően tart?)