Jó sportmelltartót hol, mennyiért? (tudásbázis)
Én futáshoz vagy Nike-t vagy Triumph Extreme-et használok
A Nike (futáshoz való) olyan 11000; Triumph asszem 9000; mindkettő frankón leszorít; de a Triumph hamarabb elhasználódik
Nekem van triumph meg nike meg noname sportmelltartóm is, azt hiszem lild-ben vettem, de nem is nagyon használom, csak itthoni tornához, Rékázáshoz elég. Viszont spinningre meg futásra nem szeretem, mert nagyon ugrálnak a melleim, és nem tartozom a nagy mellűek közé sztem. A triumph triaction már nem rossz, de keményebb, intenzívebb edzéshez annyira azért nem tart, mint a nike. De leginkább azokat szeretem, amelynek "top formája" van, azok jó erősem lesimítják a mellet, és tényleg tartanak. Még van is egy ilyenem triumphban, azóta akartam újat venni, de megszűnt ez a fajta sajnos :'(
Még nem próbáltam ki, de nézegettem a decathlonban a kalenji-ket, kinézetre nagyon hasonló a nikehoz, szerintem az sem lehet rossz.
Nekem a Triumph nem szorít annyira, mint a sportszergyártók termékei.
Nekem is elég nagyok, így futni csak abban tudok...
Hervis-Intersport-Nike
Termék - NIKE
Ár: pff... 7-9000-10000...
Csajok,hölgyek,akiknek hozzám hasonlóan muszáj a méretből adódóan sportoláshoz is melltartót használni, segítsetek:)
Melyik a jó? Csak a sport márkás(Nike stb.)vagy csak a Triumph? Kinek mi a tapasztalata az olcsóbb, nem márkás darabokkal?
Elsősorban aerobichoz,spinninghez kellene,tehát nem futok vagy ilyesmi:)
Előre is kösziii!
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Karácsonyfa - milyet veszel/vettél, mennyiért?
- Magán nőgyógyász kb. mennyiért vállal abortuszt, mindennel együtt?