Tudnátok hangulatos éttermet ajánlani 60. születésnapra? (tudásbázis)
nagyon jó szívvel ajánlom a Monarchia éttermet!
vagy a Mosselen-t.
Trófeába tuti nem mennék. Borzalma a kaja, drága és nincs választék.
A Mátyás valóban jó hely. Illetve a Kis Tirol étterem is jó szerintem. Meg van egy a belvárosba de annak nem jut eszembe a neve sajna.
Csatlakozom a Trófeához. Én az Ápád hidnál lévőt ismerem, többször voltunk ott. Hangulatos. A születésnaposnak tüzijátékos tortát visznek ki és játszák a szülinapos zenét.
Azért tetszenek Trófea éttermek mert nagy a bálszték mindenből (leves legalább 4 féle, második is 4-5 féle, de vannak pácolt húsok, halak, amikből mindenki mag állítja össze mit szeretne kisüttetni, legalább 10 féle aprósütemény, itt a tiramisú a sláger, amiből akkorát vágsz le, amekkorát akarsz stb...)
Szóval biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, mindenből ehet,ami csak izlik. Ja az előételekről meg is feledkeztem, az is van leglább 10 féle.
A hagyományos éttermekkel szemben az előnye, hogy nem csk azt aaz 1 félét kell enni, amit megrendelsz.
Boldog, egészséges hosszú életet kívánok apukádnk.
A neten megtalálod a telefonszámaikat, hívd fel őket, hogy elfogadják-e a kártyát.
És még valami: kérdezd meg az árkat, mert más a 3 óra ára hétközben, és hétvégén, de más délben és este is!!!!!!!!!!!!
Én bátran és jó szívvel merem ajánlani a Trófea éttermeket. A konyhákat csak a Visegrádi u.-ban és az Erzsébet királyné úton ismerem. Istenien főznek. Igaz ez önkiszolgáló, de X forintért annyit eszel ami beléd fér, bors, sör, tea, kávé, üdítő, ásványvíz, pezsgő az árban csak a rövidért kell plusszban fizetni. Ingyen torta a szülinaposnak tüzijátékkal (pici csoki torta). Mi mindig itt tartjuk, mert a hangulat is mindig nagyon jó.
Isten éltesse Apukádat !
Boldog születésnapot neki !
Paprika vendéglő.
Szép kártyáról nem tudok . Meg lehet kérdezni...
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok ajánlani valami hangulatos éttermet Budapesten, ahol minden szuper?:)
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?
- Eljegyzéshez keresnék éttermet BP-en, ami nem túl drága, hangulatos,
- Tudnátok ajánlani 70 éves születésnapi ünnepségre való zenéket?
- Tudtok ajánlani Budapest belső kerületeiben hangulatos éttermet? Elsősorban 5., 6., 7, 13. ker. csendes, füstmentes hely - kismama vagyok:)
- Balatonederics, illetve környékén ajánlanátok jó csárdát vagy éttermet, ahol hangulatos zene szól?