Tudnátok egy konkrét nyomtatót ajánlani, amihez nem túl drága a patron? (tudásbázis kérdés)
Ha nem hasznalod, akkor a virag locsolas melle, vagy valahogy tegyel be egy egy nem elfeljeltett tisztitast!
Nem a patron miatt fog megdogleni, hanem mert beszsrad a fuvokaba a festek.
Megkerestem az epsonon is őket, az a típus már nincs, ami nekünk van a cégnél. Már 15000 körül volt a tinta, tehát viszonylag hamar megtérült az akkor körülbelül 60-ezres nyomtató
A lényeg, hogy arra keress, hogy eco tank. 4 kis tartály van a nyomtatóban a négy színnek, pici dugóval vannak lezárva és oda kell betölteni a tintát. Nem ördöngősség.
Nem én vettem hozzá, de 1000 ft körül volt, ha jól emlékszem. Utángyártottal is működik, mivel te töltöd bele a tintát, nem tudja ellenőrizni semmilyen chip vagy mit tudom én micsoda, hogy most igazi-e. A régi nyomtatónk már nem fogadta el az utángyártott patront se, csak eredetit. Egy vagyon volt már a tinta.
Epson T664 a kódja a feketének.
Az eredeti 2000 ft: [link]
Itt van például egy utángyártott:
Fotót nem tud nyomtatni sajnos, mert a vastag papír nem megy át rajta, vagyis kidobja rögtön. De biztos van olyan is, ami azt is tud, csak drágább.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ilyen olcsó nyomtatót megvenni?
- Milyen nyomtatót ajnlanátok, illetve nem ajánlanátok venni?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?
- Valakinek van arra vonatkozóan ötlete, hogy hogyan lehet "meggyőzni" egy nyomtatót - Epson SX210 -, hogy elfogadja a nem gyári patront?
- Tudnátok olyan nyomtatót ajánlani, amibe viszonylag olcsó a patron?