Milyen nyomtatót vegyek? (tudásbázis kérdés)
Mi Canon iP4300-at használunk. Nagyon szeretem. Szépen nyomtatja a fényképeket és még CD-re is nyomtat (mondjuk nekem a munkámhoz kell is). Jó, mert fillérekért tudom újratöltetni a patront.
Férjem szerint 2-3 évente újat kell vásárolni, mert ha nyomtattál vele egy bizonyos példányszámot, hibát jelez. Valahogy lehet nullázni, de utána sem működik tökéletesen - állítólag. Szerelőhöz vinni nem érdemes, jobban jár az ember egy újjal.
Hiába! A mai gépeket már nem csinálják tartósra, mint a régieket - sajnos.
Ha főként szöveget szeretne az ember nyomtatni, szerintem a laser a legjobb, bár nem tudom, azok milyen árban vannak most.
Epson
Nekünk bevált
:)
Én ált. ilyenkor idegbajt kapok és szídkozódom :)
Nálunk a PC csinál okosakat.... hű de mérges tudok lenni olyankor :)
naki.canon ip1000
uuu...már túl vagyok ezen..
először az volt a kínja,hogy teli a tintatartály-na ezt mechanikusan és gombnyomogatással orvosoltam és nulláztam.de most ezt írja ki:
---Nem a megfelelő nyomtatófej van a nyomtatóban.---ezzel már nem tudok mit kezdeni és okosságot sem találok rá
annah.az igen..:(
anycs.főként feketéve..ritkábban színes (de nem foto)
átlag napi 10-20oldal nyomtatással
lézerben is gondolkodom..de ott ugye nincs színes (abban a kategoriában amit én meg tudok fizetni)
mire szeretnéd használni? jó, nyomtatni :)
de mit? mennyit? miért???
Ha nagyon sok pénzed va rá, akkor 3D-s ZPrinter 650, bombajó, csak 340 kg, méretei: 188 x 74 x 145 cm.
Ha énnékem sok pénzem lesz, ilyent veszek.
csoda egy gép lehet :) :)
mi a típusa...esküszöm utánanézek :)
igen, az epsonra nekem is mondták,hogy ne.a multik felé hajlok én is :)
eddig canon ip1000 volt,de most nem érzékeli a nyomtatófejet...szóval gyanítom vége,,:(
sziasztok
nagyon sürgősen nyomtatót kellene vennem,de nem tudom milyet.nagyon fontos,hogy olcsó(bb) legyen bele a patron vagy lehessen tölteni.amiket eddig kérdeztem mindben minimum 2000 Ft a patrononkénti töltés.
tintasugart szeretnék,akár multi készüléket
Várnám a tapasztalatokat is
cleo