Milyen nyomtatót érdemes venni? (tudásbázis)
köszi, belenéztem, de én így nem tudok választani:( bőség zavara.
Valószínűleg ma beugrom a Unitel-hez és megkérdezem a srácokat ők mit ajánlanak:)
Én pont tegnap vettem egy canon mp250-est. Előtte hp volt, de abba valami iszonyú drága a patron, és az után gyártottak sem voltak olcsók bele, sőt rondán nyomtatott, rendesen beletettem a papírt a lapvezetőt odahúztam és ferde volt.
Szóval nálam a hp ezért ki volt zárva az epson meg a többi amibe 5 patron kell alapból kizártam, azok sosem jöttek be... barátnőm véletlenül összekevert benne 2 színt és tönkrement, vicc...
és a canon mellett az is pozitívum, hogy egyik rokonom tud patront szerezni bele után gyártottat egész olcsón.
Mi kb 3 hete vettünk egy Canon MP270-est.
Én nem értek hozzá,de az üzletben,ahol vettük,azt mondta a srác,hogy a HP és a Canon a legjobb,de a Canonba olcsóbb a patron.
Egyébként több helyen is a Canont ajánlották.
én is épp ebben a cipőben járok:) Keresek valami jófélét. Ami nem túl nagy, nem extra dolgokra kell, csak leveleket, egyéb apróbb dolgokat nyomtatni. Nem kell, hogy faxoljon, meg skenneljen stb. És persze árban is megfizethető legyen.
cicaanya: a HP kicsit tág fogalom, azon belül is van ezerféle:) Akár a mobiloknál a Nokiából hány fajta van:)
Nekünk is volt már Epson, hp, de abból se mindegy melyik típus, szerintem. Egyik sem jött be:(
Szia!
Nekünk van egy Hp, és egy Canon. Egyikkel sem volt probléma!
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ilyen olcsó nyomtatót megvenni?
- Milyen nyomtatót ajnlanátok, illetve nem ajánlanátok venni?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen típusú nyomtatót vásároljak?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?
- Milyen multifunkciós lézer nyomtatót érdemes venni, aminek olcsó a fenntartása?