Tudja valaki mivel kezelhető a struma?(házilag) (tudásbázis)
Jó hír:
Nem ő az egyetlen endokrinológus kicsiny hazánkban.:))
HA normális és foglalkozik vele...
Nekem az endokrinológusom egy s*gg, helyből műteni akart, de még azt sem tudta, mi a bajom. Ezt az altatás-dolgot nem is tudtam, de így meg főleg nem hagyom magam!
Igaz, hogy nekem pajzsmirigy-gyulladásom volt, de az étrenddel sokat segíthetsz.
Jó ha orvosi kontroll alatt állsz, mert a pajzsmirigyeseket nem szeretik altatni egy műtét esetén. (Spontán elhalálozhatnak... sajna.)
Én a jódozatlan tengeri sót használom, s az ásványvizeket is végigolvasom, azt keresem, amiben kevés van.
Emellett beszedem a nyugtatót, mert nem lehetek ideges. Ugyanis ha ideges vagyok, akkor a vérnyomásom is az egekbe szökken, s a pajzsmirigyszintem is.
Szokott szívkörüli szorulásokat okozni? Mert olyankor egy spéci szívizomra ható gyógyszert is szoktak felírni.
Odafigyelve fél év alatt meggyógyultam, s azóta rendben vagyok.De eleinte félévente volt kontroll, most évente és esedékes műtétek előtt kell.
Tehát: MINDENT bevallani a háziorvosnak!!!
Hát, kezelni nem tudod, de van pár dolog, amit olvastam neten, orvosi fórumokon.
Pl. cigi, pia árt neki, a stressz is. Ezeket kerülni kéne. Kevesebb jódozott só, meg egy gyógynövényekkel foglalkozó oldalon olvastam, hogy gargalizálni kell, de hogy milyen növényből készült teával... Nem emlékszem, bocsi. De próbálj meg rákeresni úgy, hogy pajzsmirigy gyógynövény, biztos kiadja!ű
(A doki sokszor többet árt, mint használ-tapasztalat!)
További ajánlott fórumok:
- Miért lop egy kisgyerek? Tudja mit csinál? Hogyan kezelhető?
- Tudja valaki, hogyan kell készíteni teljes kiőrlésű lisztből zsömlét vagy kiflit házilag sütőben?
- Olyan fénykép szerkesztő programot szeretnék, hogy tudjak a képre írni! Tudtok segíteni? Egyszerű és könnyen kezelhető legyen.
- Valaki tudja esetleg, hogyan lehet házilag joghurtot készíteni?
- Tudja valaki a házilag készíthető Túró Rudi receptjét?
- Tudja valaki, hogy hogyan kell házilag füstült, főtt császárszalonnát készíteni?