Tudja valaki, hogy hogyan kell házilag füstült, főtt császárszalonnát készíteni? (tudásbázis)
4. sucika17
2008. dec. 10. 22:29
köszönöm, sokat segítettetek:)
3. kalenda
2008. dec. 10. 22:08
Ugyanugy szoktam mint -kovaevakiss - csak mielőtt füstre tenném bekenem zuzott fokhagymával .
2. kovaevakiss
2008. dec. 10. 19:46
Mi szoktunk, disznóöléskor. A szép, császárszalonnának valót ugyanúgy besózzuk, mint a többi szalonnát, csülköt, sonkát, majd hagyjuk állni fagymentes helyen, hogy egy kis levet is eresszenek. A szalonnának valót mi kb. két hétig hagyjuk állni, majd megy a füstre. Utána pedig, ha főttet akarunk enni, babérlevél, egész bors bele a vizbe, és megfőzzük. Ennyi.
1. sucika17
2008. dec. 10. 19:40
Tudja valaki, hogy hogyan kell házilag füstült, főtt császárszalonnát készíteni?
További ajánlott fórumok:
- Miért érdemes a kozmetikumainkat házilag készíteni?
- Hogyan kell házilag zsemlemorzsát készíteni? Mivel lehet megdarálni?
- Hogyan kell tortillát készíteni házilag?
- Háziasszonyok segítsetek! Az ételekhez használt porokat, szószokat hogy lehet házilag készíteni?
- Tudja valaki, hogyan kell készíteni teljes kiőrlésű lisztből zsömlét vagy kiflit házilag sütőben?
- Hogyan kell templomi/áldoztató ostyát készíteni házilag?