Tudja valaki, mi az, hogy horgászat? (beszélgetés)
Hát ez meg milyen kérdés?
Csend,nyugalom,közben feszült figyelem,várakozás...
Nyugi,örökletes:)
Én is örököltem,a párom is sőt a gyerkőcök is szeretnek pecázni:)
Alig várom hogy jó idő legyen és mehessünk:)
mi is megyünk:) Pocakossan több napra aztán ha megszültem még meglátjuk.
Remélem a fiam is nagy pecás lessz:P
Sajnos a vizek újra befagytak......
De talán a jövőhétvégén már jobb lessz a helyzet.
Alig várjuk a horgász időszakot nagyon szeretünk mi is horgászni.
Lassan kiolvadnak a vizek és lehet menni pecázni:)
Már alig várom:D
Még szép!
Gyerekkoromba rengeteget jártunk pecázni,még sátoroztunk is. A párom is kiváltotta az eng., úgyhogy folyt.köv. Mondjuk idén nem nagyon jött össze,mert pici a gyermek,de jövőre belehúzunk!
Emlékszem mennyi békát fogtunk anno,amíg a szülők horgásztak. Akkor ettem először rántott békacombot. Fini volt!
óh, igen! ezek után nem tudom elképzelni, hogy ki az, aki ne menne szívesen el horgészni. ;)
de mi a helyzet azzal, aki éjjel 2-kor kel, hogy odaérjen egy istenhátamögötti tóra az igazi kapás idejére?
ez már elhivetottság?
szerintem, olyan hatással lehet rá egy nap horgászat, mint egy vérátölmesztés.
Sosem értettem ezt a sportot.
Minden elismerésem azoknak, akiknek van türelme üzni! ;)
De nem ám:)
Pedig nagyon jó ha együtt megyünk,és ami a pláne a kapás egyáltalán nem a néma csendtől függ:)
Aki ezt hiszi az nagyon-nagyot téved:)
És miért?
A páromnak talán még nagyobb öröm az ha a gyerek örül a kis keszegnek amit fogott egyedül,mint annak a 10-11kg-os amúrnak,pontynak amit éjszaka fog egyedül.
Mi igazi horgászok vagyunk és visszük!
Nálunk az egész bagázs pecázik és tuti jó a hangulat:-)))
Most utoljára amikor elmentünk horgászni ugyan igy jártam !!!!! + még ha én fenekeztem akkor úszóra volt kapás a mellettem levöknek, ha meg fenéken próbálkoztam akkor természetesen úszóra :((( .Mikor már megállapodtam volna akkor meg beszakadtam !!!!
Azon a napon nem is horgásztam csak pecát szereltem !!! De ezt legalább profin tudom :)))))
A horgászat az, amikor az első dobásnál felküldöm a cuccost a fára, majd igyekszem leszedni, kibogózni és újra pecaképes állapotba hozni. Mindezt persze jóhangulatú csapat körében, akik sosem nevetnének ki érte, mint ahogy én se őket...
Néha látunk azért halat is, amikor a tavon szemközt horgászók kihúzzák:-)))
Imádok horgázni!!!
További ajánlott fórumok:
- Soltvadkerti Takarékszövetkezet becsődölt, tudja valaki, hogy a befektetők hogyan jutnak a pénzükhöz?
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- Női horgászat
- Hol lehet venni horgászathoz piócát Budapesten?
- Tud valaki angol nyelvű könyvet a magyar halakról, horgászatról?