Tudja valaki melyik az a 4 nagy bank amelyik kivonul Magyarországról? (tudásbázis)
Nagyon hálátlan vagyok!
Nemsokára X-el fogom "jutalmazni" a sarcolót.
hát most pont ezért kell gondolkodnia, hogy azt a sok pénzt, amit a rezsin megspórolt, hova rakja! :D
(bocs!)
:)
Rezsi-rizsa! Sokan megeszik...
Minden más meg emelkedik. Nem számít...
Ne panaszkodj. Nem illik, hiszen csökken a rezsid. Hogyl lehecccc ennnyire hálátlan? :P
;))
Én sem hibáztatom a bankokat, de megpróbálok olyat keresni, ahol jobban járunk.
Jelenleg egyáltalán nem lehet tudni, mire lehet számítani. Jóra biztosan nem.
A bajom a sarcokkal csupán annyi, hogy azt mi fizetjük. :(
Eddig megérte váltani, most már nem biztos, hogy érdemes.
hát igen, sajnos tényleg ez van, ahogy mondod:(
igazából én nem tudom a bankokat hibáztatni, teljesen megértem, hogy kb havonta kénytelenek módosítani a kondíciókon, tekintve hogy havonta kapnak valami új sarcot ők is a nyakukba.
mi meg, mezei ügyfélként nem tudunk mást tenni, mint átmenni máshova, ha az megéri :)
Már váltottam néhányszor bankot. Most keresek olyat, amelyiknek kedvező feltételei vannak ránk nézve. A kedvezőt ebben az évben változtatták meg számunkra hátrányosan.
Net bankolok, elbíbelődtem már párszor a megbízásokkal, ami nem a kedvencem. Megint kezdhetem elölről. (nyáron is váltottam) Ez van.
Gondolj vissza az első lépésekre, ki volt akkor, az, aki a háttérből mindent irányított? Nem volt teljesen világos, hogy mi célból, hát ezért, mert ő már tudta, mi a következő lépés.
Ugyanez van most egy tksz-el és egy másik bankkal... előbb a tksz -t leértékelik, aztán a bank meg hamm... bekapja:)
Nos, akkor mit is lehet várni, ha a vezetők így nyílvánulnak meg?
Én sem szimpatizálok velük, de ez lehet, hogy csak az itteni dolgozóknak tudható be. Nagyon gyenge a tudásuk, a régi dolgozókat elküldték x éve, akik meg most vannak szinte semmihez nem értenek, mindenhez telefonos segítséget kérnek:) Úgy hiszem, az igazán jó szakemberek onnét is továbbléptek már az elmúlt években.
ATM hálózatuk kiterjedt, szolgáltatásaik köre széles... minden oké lenne, de nagyon drágák.
Hát ez az! Az egészet nem értjük. Mi értelme volt? Azt hangoztatják, hogy rendet tettek az integrációba, és semmit nem csináltak, csak kértek néhány kimutatást betétekről, hitelekről és ennyi.
És igen, ki fogja meg venni? Mit akar a másik? Hogy érinti ez a dolgozókat? Stb.?
Majdnem mindegy, hogy melyik bankban van a pénzed... persze, azért nem árt, ha tőkeerős - bár ez is megítélés kérdése, attól függ, hogy az állam szemszögéből nézzük, vagy a bank szemszögéből.
Bankválasztásnál számomra elsődleges dolog, hogy közel legyen, tudjak személyesen is ügyintézni, és természetesen legyen mód internetes ügyintézésre is.
Igazad lehet :(
Mégis szét kell néznem akkor bank ügyben...
Vagy megvárom, hogyan alakulnak a dolgok. Most tökmindegy éppen szerintem.
Az Erste nem vonul ki mégsem.
Szerinted melyik betéti konstrukció a legjobb?
Nekünk speciel éppen most vált értéktelenné, ami eddig jó volt. :((
A kamat miatt már nem éri meg ott tartani a pénzt.
Keresem a megoldást...
Az ilyen folyamatok sokáig tartanak. Lehetséges a bővülés, ahogy ők tudják.
Betét: Minden bankban hasonló kondíciók vannak. Van ahol magasabb a kamat, de van számlavezetési díj is, illetve a készpénz felvételidíj, EHO, kamatadó és a TRILL amelyek elviszik nagy részét a kamatnak.
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja hogy Angliából Magyarországra hogyan lehet a legolcsóbb módon telefonálni?
- Nem tudja valaki ki gyárt Magyarországon rózsa alakú szappant?
- Rokkant német állampolgár hogyan tudja legegyszerűbben megkapni a járandóságát Magyarországon?
- Hol lehet utána nézni hogy külföldön (Skóciában) élő hogy tudja igazolni Magyarországon hogy kint él?
- Valaki tudja, hogy hol lehet még Magyarországon kapni Pickwick Fruit Twister (Grapefruit és zöld citrom ízű) teát?
- Tudja valaki, hol lehet "Flat Eric" figurát venni Magyarországon?