Tudja valaki ki volt az eredeti készitője a 'Szomszédokban Etus' kerámiáinak? (tudásbázis)
A 11 kerületben, Újbudán. Voltam is nála éppen forgatásba csöppentem bele mert arra lakom. Etus szált be a fehér trabiba a dokival, ez volt a jelenet a kerámia műhely előtt. Kissrác voltam és bekéretlenkedtem magam kicsit körülnézni.
Ők azt mondták hogy nem műhely hanem kiállítóterem a ház és valaha tényleg keramikus lakott ott.
Éppen ezért fura nekem a megfogalmazásod, hogy a sorozat alatt Ő volt a legnépszerűbb. Ő más sokkal korábban (nem népszerűnek mondanám) elismert művész volt, nem csak a '87-ben indult sorozat idején, és ma is az.
Egyébként, ahogyan lejjebb írták, nem az ő kerámiáit mutatták a sorozatban.
Bocsi, de szerintem ha egy művész meghalt, nem jelenti azt, hogy rögtön el is felejtik.
Az érvelésed szerint azért, mert a sorozat a tv-ben a halála után kezdődött, azért nem lehetett akkor a legismertebb keramikus.
Attól hogy korábban meghalt, még lehetett Kovács Margit a legismertebb, legelismertebb keramikus a sorozat forgatása alatt. És szerintem a művészi tevékenységének induló korszakában készült, viszonylag kevésbé sikeres alkotásait nyugodtan berakhatták a filmbe.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ékszereket hordasz, szereted a bizsut is vagy csak az eredeti vonz?
- Mennyire ítéled el azokat akik csak 1-1 hozzászólás miatt új névvel regisztrálnak, majd visszatérnek eredeti nevükhöz nem vállalva önmagukat
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Vannak olyan kedvenceid, amik eredetileg gyerekeknek készültek?