Tudja valaki, hol lehet kapni virágfánk sütőt? (tudásbázis)
Igen, nagyon drága :((
Akkor már olcsóbb külföldről (ebayen amit láttam készletet, olyan 8000 lenne, postával). Amerikában (amazonon néztem) újonnan ez a készlet olyan 15-30 dollár között mozog.
Nincs esetleg ismerősöd, rokonod, aki külföldön dolgozik? És hozna Neked :) Rosette iron set-ként láttam a legtöbb helyen.
Vagy egy kovács? :))
köszönöm szépen! remek lenne az a sokszíves, de sajnos nagyon drága.
Talán valahol akad egy olcsóbb is :) az internetes vásárlást még nem próbáltam.
a szívformából való barkácsolás nekem is eszembe jutott, de mégiscsak jobb lenne egy igazi, ha nem sikerül beszereznem, marad a házi praktika :)
Egy főzős műsorban láttam először, de itt a virágfánk süteményes tányér nagyságú csupacsipke csoda volt. Örülök, hogy tetszett a linkelt oldal!
Nem tudom, de én 4 db szívformából barkácsolnám össze a formát, kivenni meg egy csipesszel is lehet a forró olajból.
Nagyon jó oldalt találtál :)
egy receptes oldalon találtam, [link] és nagyon szeretném megsütni, nem hiszem, hogy olyan sok pepecselést igényelne, türelmem lenne, csak SÜTŐFORMA kellene!!
:)
Még csak nem is halottam róla.
Türelmes ember vagy , ha ezzel tudsz pepecselni :-)
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja hol lehet kapni "Mézeskalács fűszerkeverék"-et?
- Tudja valaki, hogy lehet-e olyan műanyag dobozt kapni, amiből meleg hatására nem oldódnak ki káros anyagok? Esetleg bioműanyagból?
- Tudja valaki annak a palacsintának a receptjét, amit a strandokon lehet kapni?
- Tudja valaki, hogy hol lehet kapni masala-t?
- Tudja valaki hol lehet kapni azt a gázon készíthető fém tallér sütőt?
- Tudja valaki hol lehet kapni olyan speciális párnát ami segít megelőzni az alvásnál kialakult ráncokat?