Tudja valaki, hogy üzemorvos felírhat-e fürdőjegyet, vagy kizárólag reumatológus teheti meg? (tudásbázis)
Sziasztok :)
Új klubcím:
Reuma: Ízületi artrózis és sokféle ízületi gyulladás, lelki nehézségekkel ide!!
Erre keressetek rá, ha van kedvetek bejelentkezni :)
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki,hogy a mezőkövesdi fürdőkórházban milyen árak vannak?
Egyébként körzeti ir egy beutalót a reumára és ö küld tovább,feltéve ha tovább küld!
Üzemorvos még egy receptet sem irhat fel.
Nagyon megkötötték öket, csak tanácsot adhat mást semmit.
Szia!
Rheumatológus orvos irhat fel fürdő jegyet, beutaló ellenében.
Hévízre pl. vinni kell a háziorvos javaslatát(fürdőjegy, masszirozás, tangentor stb)és az ott rendelő fürdőorvos 8-15 óráig megadja a saját javaslatát.Ezután mindenki kiváltja a Diszpécsereknél még akkor , annyi napra, amennyit ott tölt, mert többet nem érdemes, át nem tudja adni senkinek. Nyugdijasok igazolványt vigyenek, mert kérhetik.
Szombat-vasárnap nincs kezelés !
A medencefürdőjegy TB alapon 300 Ft, a Tófürdő jegy 600 Ft 3 órára. Az 1200 - 1500Ft-os belépőhöz képest megéri !
/Nekem ott van nyaralóm, tudom/
Először a körzeti orvosnál kell beutalót kérni a reumára és ott felírják a fürdőjegyet meg a kezeléseket.Alanyi jogon mindenkinek jár egy évben kétszer tizenöt nap fürdőjegy meg kezelés.
(érvényes tb kártyával.)Mi minden évben így megyünk nyaralni termálfürdőkbe.Kevesebb a belépő ára meg a kezelések is,Spórolás is meg nem is.Ha egyszer jár ilyen szolgáltatás,akkor az ember miért hagyná ki.
Sziasztok!
Mi az a fürdőjegy!? Ha úgy gondolom, hogy jólesne egy kis gyógyvíz, akkor csak mondom az orvosnak és kiírja?
Sziasztok!
Nálunk a háziorvostól kell beutalót kérni a reumára, ahol kiírják a fürdőjegyet. Erre azért van szükség, mivel nem mindenki veheti igénybe - egészségügyi okok miatt (magasvérnyomás, visszér) -, és a belgyógyásznak kell igazolni, hogy nem árt a gyógyvíz. A reumás orvosok között sem írja ki mindenki. A héten én is megyek kiíratni, ezért tudom. De ez helyileg, orvosonként változó lehet.
További ajánlott fórumok:
- Nem bízom benne, hogy a reumatológus meg tudna gyógyítani,...
- Mi történik ha üzemorvosi vizsgálaton magas lesz a vérnyomásom?
- Kitűnő reumatológust tudna valaki ajánlani Budapesten?
- Köteles vagyok a saját cégem üzemorvosához menni?
- Mennyire jellemző az ujjbegyes vércukormérés üzemorvosi vizsgálaton?
- Debreceniek! (Ingyenes) fürdőjegyet hol lehet kiíratni? A Reumatológián kihez érdemes menni? Segítsetek, kérlek!