Tudja valaki, hogy hogyan lehet vakaki két gyerek mellett hivatásos anya, és hogy hol lehet ezt elrendezni!? (tudásbázis kérdés)
én is tudok ha találok 8órásat,ahol nincs túlóra és az a 8óra helyben van,mert nem érek haza a nagyvárosbol ovira,és ha beteg akkor otthon maradhatok vele...ha ilyent találok azonnal vállalom....
én is elmentem mikor muszáj volt,de te nem érted mit akartam irni....
ha rá van valaki szorulva akkor igen,ha éhenhalásig rá van szorulva....
ha valaki független vagy vannak segitő nagyszülők akkor is könnyű...
gyerekekkel ha nincs kire hagyni munka előtt-után akkor piszkosul nehéz...
ha a megélhetésünk lenne veszélyben akkor mindenkép muszáj de ott is kellene válogatnom,nem munka jellege hanem munkaidő szerint...konkrétan szimpibb lenne egy feketén házaknál takaritó meló mint a szakmámban elhelyezkedni....ez van....
Szerintem a tv-ben csak így fogalmaztak,mert az anyuka otthon van.Ezt régen HTB-nek nevezték.
Mint a takarítónő sem az,hanem higiéniai asszisztens...
Tuti 3 gyerek kell minimum!
Ezt találtam
A családok támogatásáról szóló 1998. évi LXXXIV. törvény rendelkezik az ún. gyermeknevelési támogatásról. (A köznyelvben az ilyen ellátásban részesülő szülőt emlegetik hivatásos anyának.) A gyermeknevelési támogatásra az a szülő (nem kizárólag édesanya) jogosult, aki saját háztartásában három vagy több kiskorút nevel. A támogatás a legfiatalabb gyermek 3. életévének betöltésétől 8. életévének betöltéséig jár. A gyermeknevelési támogatásban részesülő személy keresőtevékenységet napi 4 órát meg nem haladó időtartamban folytathat, vagy időkorlátozás nélkül, ha a munkavégzés otthonában történik.
További ajánlott fórumok:
- Akik gyerek mellett tanulnak szakmát 2010-ben, beszélgessünk
- 2020-ban is csinosan, gyerekek mellett
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Kutyus kisgyerek mellett
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Fogyni kevés pénzből, gyerek mellett