Tudja valaki, hogy egy esküvő alkalmával hány éves kortól számolnak egy gyerekre saját ülőhelyet és teljes felnőtt menüt? (tudásbázis)
Nálunk úgy volt, hogy külön ülőhelye volt mindenkinek, de kevesebb adag kaját kértünk, mint amennyi ülőhely volt. Volt 2 2-3 év körüli gyerek is, meg még néhány 6-8 éven aluli, nem ettek volna meg egy adagot, kettőnek számoltunk egyet és így is sok kaja maradt. Nálunk vacsora volt, aztán éjfélkor is volt még kaja, pl egyik gyerek sem volt már akkor ott.
Szerintem az a legjobb, ha megmondod, hogy pl 70 fő, de abból 8 kisgyerek.
Az én esküvőmön, még a 6 év körüli gyerekeket sem számolták egy főnek.
az igaz hogy a listát le kell adni, de az nem feltétlenül egyezik a menük számával, mert egy gyerek általában fél menüt eszik meg.
Kis gyereknek fél menü van, azt nem tudom, hány éves korig, gondolom, ha már nagy felnőtt adagot eszik, kap nagy menüt.
Pl. 2 évesnek én még gyerek menüt sem kérnék, az enyémből csipegetne...Na, meg a hangulatért vinném oda az ekkora babát, és nem későig.
nincs gyerek menü?
vagy ha több gyerek vannak akkor két gyerek egy menü. ?
Szerintem saját ülőhelyet már 2-3 éves kortól lehet számolni, viszont teljes felnőtt menüt, csak 5-6 éves kortól. Addig azért nem nagyon esznek annyit, mint egy felnőtt. (lásd ovis menük)
Persze ez csak az én saját véleményem, hivatalosan nem tudom hogy van.
További ajánlott fórumok:
- A szerelmed egy veszekedés alkalmával (annak hevében) lek*váz, hogy reagálsz?
- Mi minden van a táskádban egy szimpla séta alkalmával?
- Hogy lehet egy jóképű pasit első randi alkalmával megfogni? Mit ne szúrjak el?
- Családlátogatás alkalmával mit néz az óvónő?
- Egy napos kisműtét alkalmával, mennyit kell adni az altatóorvosnak, amikor bejelentkezik?
- Csajok, nők! Sikerült valami csajos dolgot beszerezni Black Friday alkalmával?