Tudja-e valaki, ha egy letört magnólia ágat vizbe teszek. gyökeret ver-e?Vagy mit kell csinálni, hogy történjen valami gyökerezés? (tudásbázis)
5. a9f01314db
2012. márc. 8. 06:19
4. HelpMe85
2012. márc. 7. 18:13
én is így tudom leginkább, bár én úgy, hogy egy hordóba (vagy bármilyen vízzel töltött alkalmatosságba) kell az egyik ágát tenni (egy részét, hogy beleérjen) és úgy növeszt gyökeret... (nem próbáltam, csak egy volt munkatársamnak így sikerült)
3. mimmo33
2010. márc. 27. 16:50
Én úgy tudom, hogy a magnóliát úgy gyökereztetik, hogy lehajtanak egy ágat a fölgre és földet tesznek rá.Bújtatják vagy valami hasonló.Legalábbis az apukám mindig így csnálta
2. 9c8432d068
2010. márc. 27. 13:49
1. anna1983
2010. márc. 27. 13:42
Szevasztok.Tudja-e valaki, ha egy letört magnolia ágat vizbe teszek gyökeret ver-e?Vagy mit kell csinálni, hogy történjen valami gyökerezés?
További ajánlott fórumok:
- Bolti virágföldben találtam egy kis gyökeret, melyen volt egy kis hajtás, milyen növény lehet?
- Vérző fájó ínyre milyen gyógyszer a jó? Most húzták ki a gyökeret meg összevarrták.
- Mi kellene történjen a 12 hetes vizsgálaton?
- Hogyan történjen a hozzátáplálás tejfehérje allergiás babának?
- Az ikerterhességem valószínűleg korán elöregedett méhlepény miatt fejeződött be. Mit lehet tenni, hogy ez ne történjen meg újra?
- Terhesség bejelentése munkahelyen hogyan történjen?