Tud vki részleteket dr. Koiss Róbertről? (redelés helye, ideje, tarifa, tel.szám) (tudásbázis)
Szia Villemo!
Én is infót keresek Koiss doktorról... 13 hetes kismama vagyok, és ő a fogadott orvosom. Ha tudnál infót adni, hogy mennyit kér szülésért, ha nem mond összeget, mi a szokás. Illetve ugyan ez a kérdésem a szülésznőkről. 41 éves vagyok, 18 éve szültem utoljára, és nem tudom mik a szokások mostanság.:)Ha lehet mélre írj: patekka@citromail.hu
Köszi előre is a segítséged: Szép napot
hát mi megkerestük anno az istván kórház alagsorában lévő kemoterápiás kezelő helyiség mellett, mert ott volt (van) a szobája.
Tel.számot mi se kaptunk hozzá.
Anyumat kezelte, nagyon kedves volt, de mikor anyumon a rosszabbodás jelei egyértelművé váltak, nem mondta el nekünk tisztességesen, hogy mi a helyzet és mik a további lépések, hanem hümmögve hazaküldött minket mindig, pedig hatalmas fájdalmai voltak anyumnak.
Szóval lenne még mit tanulnia arról, hogyan közöljük az onkológiai betegekkel és hozzátartozóikkal ( ha már ilyen halálhoz közel álló szakterületet választott), hogy ők orvosok se istenek, hanem sajnos van olyan mikor nem használ a kezelés.
Ne csak akkor legyen ott, mikor mindenki meggyógyul és minden tökéletes.
További ajánlott fórumok:
- Pénztárca kímélő részletek - hogyan spórolsz?
- Írjatok szép dalszöveg részleteket...
- Kinek a felelőssége ez ilyen helyzetben? Részletek lent.
- Ki mit tud a törlesztő részletek fizetésének halasztásáról?
- A Vatera.hu-ról valaki mesélne nekem? Hogy működik, mindent, részleteket is.
- Dr. Medve Lászlóról és Dr. Kovács Róbertről várok véleményeket