Tud valaki olyan szert vagy módszert ami segit éberen maradni aktívnak lenni sokáig? (tudásbázis)
Tud valaki olyan szert vagy módszert ami segit éberen maradni aktívnak lenni sokáig?
Ha most ideírom a tippet vagy röpülök, vagy azt mondják: Gusztustalan:)
A normális életmód ezt eredményezi. Nem elnehezítő ételeket enni, hanem sok gyümölcsöt-zöldséget-fehérjét.
És nagyon fontos (!!!), hogy hetente 3-4-5-ször sportolni. Ennél jobban SEMMI nem energizál.
energiaital:)
Habár én nem vagyok ezek híve....egyszer rosszul lettem, azóta nem szedek semmi ilyesmit.
Homeopátiás szert tudok ajánlani.
Pár hónapja a férjemmel komoly kimerültség érzet lett rajtunk úrrá. A patikában azt mondták, hogy valószínűleg ásványi só hiány okozza. Én B vitamint akartam venni, de a patikus a Schüssler-féle sót ajánlotta. Nagyon bevált. Barátainknak is ajánlottuk, nekik is segített.
Több verziója van, mi a KALIUM PHOSPHORICUM-ot szedtük. Csupán pár napig szedtük, rendbe tett, feltöltött energiával teljesen.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Terhesség elkerülésére otthoni módszert ismer valaki?
- Tud valaki valami jó módszert izzadás ellen?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Tudtok valami jó módszert, ami azonnal elmulasztja ha fáj az epém?
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?