Tud valaki olcsó és jó varrónőt? esetleg drágát és bénát? :) (fürdőruhát szeretnék varratni!) (tudásbázis)
A tesód varrónője nagyon drágán varrná?:)
Mert ha az övét szépen megcsinálta akkor lehet, hogy érdemes vele csináltatni, legalább már ismered a munkáját, és tuti, hogy nem fogsz rá....:)
Szia!Hát a képedet nézem sztem elég arányos vagy,de persze te tudod milyen a méreted,a Triumph forgalmaz külön alsókat,felsőket,hozzá passzoló kiegészítőket.Én sem kapok magamra ,mert 75D a melltartó méretem,nekem a felsőből kettőt kéne vennem hogy elfedje:))
Ha keresel varrónőt azt is kérdezd meg van-e fedőzőgépe,ugyanis azzal lehet beszegni a fürdőruhákat.
Igazság szerint szerintem ilyen varrónőt nem fogsz találni a neten, ők általában így nem hírdetik magukat:)
Esetleg ismerősök által, ha tud valaki, másként nem tudom.
Én is utálom, hogy vagy nagyon drága vagy messze van, vagy már nem csinálja. Én gondolkodtam már rajta, hogy csinálok magamnak cuccokat:)Csak egy varrógép kéne:)
Hát én pécsen lakom, tehát még csak a környékeden sem tudok:)Nekem volt egy jó varrónőm de elköltözöttt és abbahagyja:(
Egyébként én is ugyanezzel a problémával küzdök.Ami alul jó az felül tuti nem:(
ohh, köszi!
BUDAPESTEN! én a XV. kerületben lakom, de máshol is jó.
nem szeretnék ennyire különlegeset, de olyan nincs amilyet szeretnék, ráadásul S- es melltartó kell és nem vagyok egy disznó, de kb. L- es bugyi, hogy ne várjon be. nem sok helyen árulnak így és én olyat szeretnék, ami nem melltartós, hanem úgymond egy csík. tehát, hogy ne barnuljon rá mindenféle pántoknak a mintája a vállamra, vagy a nyakamra. amúgy húgom varratott már és végülis megérte, annál sokkal drágábban is árulnak és az övé így abszolút egyedi, hogy varratta, csak én spúr vagyok és reménykedem, hogy van olcsóbb a húgom varrónőjénél. :)
Ennyire különlegeset szeretnél?:)
Nem tudok, bár sztem azt is ird le, hogy hol legyen a varrónő:)
További ajánlott fórumok:
- Van esetleg valakinek ötlete, hogy a fehér naptej mivel távolítható el a színes fürdőruhából?
- Tudnátok Szegeden gyors és megbízható varrónőt ajánlani? Esetleg privátban címet küldeni?
- Tudnátok nekem olyan helyeket javasolni, ahol nagy választékban lehet fürdőruhákat kapni, és esetleg kicsit extrémebbek?
- Székesfehérváron, esetleg a környéken ismertek jó varrónőt?
- Fürdőruha készítésére keresek varrónőt Budapesten
- Tud vki ajánlani jó szegedi, v csongrád megyei varrónőt? Esetleg aki menyasszonyi ruhát varr?