Tud valaki nekem segíteni? Sarok probléma. (beszélgetés)
Hogy nem használ eléggé azzal mint gyógypedikűrös vitába szállnék. Éveken keresztűl tapasztaltam a vendégeimen a hatását. Mivel ezt a Scholl terméket nem használtam,így nem mondok véleményt róla.
A lényeg,hogy a későbbiekben feltétlen rendszeresen el kell távolítani a bőrkeményedést a sarokról,mert nem csak berepedhet,hanem az izzadmány bomlásnak indul benne és ez kellemetlen szagot és egyébb fertőzéseket is okozhat.
Tuti megoldást tudok! (véletlenül keveredtem ide, mostanában nincs időm, de megnéztem a fórumtémákat és úgy gondoltam segítek!)
SCHOLL: Heel Repair Cream 1700 Ft körül kapható a DM-ben (azt hiszem) de tuti megéri az árát! Ne sajnáld!
Évekig hasonló problémám volt, a pedikűrösöm is ajánlott valamit ami csaknem ennyibe került, de nem segített. Ez viszont 2-3 napon belül csodát tett velem. Használjátok időnként! A bőrkeményedést természetesen ezután is kezelni kell - nem tudom, hogy miért jön ez elő, nekem sem volt fiatal koromban - de a sarok repedését megszünteti! Kiváncsi lenné k a tapasztalatokra. (Nekem pótdoboz is van itthon, annyira jó!!!!!)
A ross**-ban,van egy nagyon tuti krém!
SANA-néven,kék-zöld tubusa van,szerintem vedd meg nyugodtan,én is azt használom 2 hónapja,és szépen helyre jött a lábam,pedig nagyon csúnya volt!kb 5-600 ft!
Ezt a "ped egg"-et próbáljátok meg és aztán a krémeket!
Csak jót hallottam az olcsóbb fajtájáról is!
Sziasztok
Tud valaki nekem segíteni?
Az anyukám sarka nagyon kivan repedve és már szinte mindent próbált, de nem lett jobb. A "s ho l" krémek sem segítenek, Mit tudtok javasolni?
Köszönöm a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Chevrolet Lasetti problémám van, tudna egy autószerelő segíteni?
- Van köztetek ügyvéd, aki vállalkozásokkal kapcsolatos problémában segíteni tudna?
- Nőgyógyászati probléma! Tudna valaki segíteni, hogy a gombás fertőzést mivel tudnám kezelni?
- Email probléma, tud valaki segíteni?
- 2 laptop problémám adódott...tudnátok segíteni?
- Monitor problémám van. Tudtok segíteni nekem?