Tud e valaki segíteni? Már 4 napja nincs székletem! Nincs itthon gyógyszerem, mit tehetek? (tudásbázis)
Szuper!!!!
Akkor megúsztad..... :-D
Szia!Minden este tornázom!
De van siker élményem!!! :-)Nem tudom mitől de ittam sós vizet,ettem lekvárt is! HURRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ :-)))
Igen mert a magnezium az a komponens ami hashajto:)
De egy jo magneziumos asvanyviz is megteszi, talan enyhebb lesz, nem kell vecere szaladgalnia:)
Ha nincs otthon gyogyszer, probalj kicsit tobb kavet inni, a koffein vizet tart vissza a belben.
Ezenkivul ha szorulasos vagy akkor pont a nyers savanykas gyumiket keruld, helyette kompotot es ezt keves cukorral, a levet is meg kell inni. Ugyanigy a zoldseg fotten eleg jo hashajto, zoldsegleves, fozelek.
Amikor gyumolcsot eszel, megha sokat is iszol mellette, a viz a vekonybelbe megy es csak kipisiled, viszont a gyumi ami nem volt eleg puha mert nyers, a vastagnelbe jut de nem eleg a rost ha nincs mellette folyadek.
Ha megfozod a gyumolcsot, zoldseget akkor mar fozes kozben jol megszivja magat vizzel es kenytelen kelletlen az egesz a vastagbelbe megy majd egyszerre, ez az ami kell neked, mert puhitja a szekletet. A kave meg megadja a kezdo lokest mert elenkiti az izomosszehuzodasokat a belben.
Probalj par hasizomgyakorlatot is vegezni es orajarassal megegyezo iranyban masszirozni gyengeden a hasad naponta 2x :))) remelem mindez sgit gyogyszer nelkul is
Nagyon sajnállak, csak nehogy orvos legyen belőle!
Sajnos már hashajtó kell, szerintem 2-3 szem Tisacen, de lehet, nem így kell leírni.
Ha tanácsolhatok: ezt az állapotot mindenképp előzd meg!!! Saját példám: minden nap előírás szerint elkészített igazi zöld tea reggel, délután borsomenta tea. este mate tea. Macerás őket megcsinálni, de megéri, mert nem lesz aranyered tőlük. Ja, és sok-sok nyers zöldséget egyél, meg reszelt almát, mert a darabos szintén megfog.
Sziasztok!Köszönöm a sok sok ötletet!Sajna ma nem tudok patikába menni mert falun élek itt meg nincs semmi.
Folyadék már rengeteg van bennem,gyümölcsöt is eszem rendesen.
Most kipróbálom a langyos sós vizet,ha nem sikerül utána próbálom a többit.Köszönöm :-)
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Mit tehetek ha a nevemben íratnak ki gyógyszert saját részre?
- Közgyógyom 6000 Ft havonta, a gyógyszereim 21600 Ft, ki tud segíteni, hova forduljak? Rokkantnyugdíjam 56000, özvegyivel együtt.
- Tudna valaki segíteni egy gyógyszer fordításában? Oroszul van a leírása.
- Hólyagok jönnek ki a szám körül 2-3 cm-es körzetben. Szeretnék erre valamilyen gyógyszert, vagy krémet , tud valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni?Vérnyomáscsökkentő gyógyszer hatásával kapcsolatban kérdeznék.