Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Triciklivel járni fórum

Triciklivel járni (beszélgetés)

11. Egnisz
aug. 25. 09:22
Sokat bicikliztem, aztán kiesett 10 év, utána vettem egy triciklit. Másképpen kell kormányozni. Olyan, mint a sima autó és a kamion közötti különbség. Valamint folyton balra húzott. Többször kellett gyakorolnom, mire rájöttem, hogy működik.
aug. 24. 21:35
Aki pedig hozzászokik a három kerekűhöz, az majd nem tud a két kerekűvel.
9. Enissa (válaszként erre: 7. - Zena01)
aug. 24. 21:33

"Aki tud kétkerekűn biciklizni, az nem tud háromkerekűvel."

Most megveregettem a vállam, mennyire ügyes vagyok, hogy mindkettővel tudok menni, és félve írom le, motorozni is tudok.

8. vigyefene (válaszként erre: 1. - Orgomari)
aug. 24. 21:31
A három kerekűvel nem kell dőlni, egyensúlyt tartani. Csak ülj egyenesen, és lazán. Szokás kérdése.
7. zena01 (válaszként erre: 1. - Orgomari)
aug. 24. 21:27
Aki tud kétkerekűn biciklizni, az nem tud háromkerekűvel. Gyakorolni kell. Én nem tudok biciklizni, ezért az első pillanattól kezdve simán tudtam triciklizni. Igaz a lábam mindig lecsúszott a pedálról, de pár óra alatt belejöttem. Imádom. Száguldani ugyan nem lehet vele, de hamarabb célba érek vele mint gyalog.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Orgomari)
aug. 24. 21:19

Nem tudsz a 2 kerekűvel menni, azért a tricikli?

Én kipróbáltam a triciklit, nem okozott gondot.

aug. 24. 21:12
Nem szabad bedűlni. Ez nem olyan. Csak mindig egyenesen. Nem kell keresni az egyensúlyt.
aug. 24. 20:23
A nővérem sem tud vele igazán közlekedni, márt többször felborult vele.
3. orgomari (válaszként erre: 2. - 55Judit)
aug. 24. 20:11
Én is azt hittem és most meg vagyok döbbenve, hogy folyton lerakom a lábam és félrehúzom a kormányt. Te próbáltad már? Mert eddig én is azt hittem, hogy csak ennyiből áll. Aki olvassa, és próbálta, kérek tanácsot!
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Orgomari)
aug. 24. 20:06
Csak lazán üljél a nyeregre, és kedjed tekerni. :)
aug. 24. 20:00
Tudok bringázni, már 30 éve. Most kaptam egy 3 kerekűt és képtelen vagyok menni vele. Mi lehet az oka? Hogy csináljam? Meg vagyok ijedve. Volt már így valaki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook