Traktor torta:) Van valakinek valami jó ötlete? (tudásbázis)
szia,bár nem tőlem kérdezted...de én úgy csinálnám mint a kisfiamnak az autó tortát(az adatlapomon van egy kép róla)csak nagyobb "felsőrésszel"és nagyobb kerekekkel a hátsó részen,és keskenyebb "orral" szinte ugyanaz az elv.
Anyum már csinált ilyet,nem nehéz,írd be a gugliba hogy traktor torta,kiad egy csomót Pl:
vagy:
Sok sikert!
szia
Te már csináltál ilyet? És ha igen van róla képed?
nekem az öcsém nagy traktormániás és most lesz 18 szeretnék neki csinálni 1 traktor alakut és nem lehet túl gagyi. De jó lesz poénnak de még nem találtam jó képet meg receptet hozzá
köszi!:-)
hulala tejszínhabot tettem rá,nagyon masszívan állt rajta nem folyt le,még másnap is.
én úgy csináltam hogy téglalap alakú piskótát sütöttem,abból vágtam le egy darab és az volt a teteje,utána már csak körbe kellett "faragnom" a formáját és bekentem krémmel,majd díszítettem.azt hittem nehezebb lesz de nagyon egyszerű!:-)))
na hát megprobálom hátha sikerül.
szerintem a multkor nagyon kevés cukrot raktam bele:)
szia
nagyon jó lett a torta:))
Ügyi vagy!
Elárulod hogy hogy csináltad??
Tetejére te mit tetél??
Hab vagy vajkrém?
ügyi vagy nagyon!!!:-))
Arra a csókra nagyon irigykedem:-))
én is nemrég sütöttem egy tortát igaz nem traktor hanem autó formájút.van is egy kép az adatlapomon!
Sok sikert a sütéshez!:-)
Ja igen,a margarínok közül nem mindegyiket lehet szép világosra és habosra kavarni,Krémbe a legjobbak szerintem a Ráma,Ragadzza és a Holland sütő margarín(cukrász nagykerben kapható nagy táblában).
A marcipán kilója cukrásznagykerben 1000-1600 Ft körül van nálunk(aktuális akciótol függően változik)
Nekem is kéne valami jó torta forma ötlet. A fiam 5 éves lesz a lányom meg 2 éves múlt. És májusba tartuk meg a két gyerköc szülinapját.
Igy két torta kéne, de milyen?????
lassan elindulok a leányzomért a suliba:)
de utánna vissza nézek az ötletekért:)
Köszönöm Mindenkinek Szép napot!!
Hát erre nem is gondoltam:)
A húsvéti festő tabletta nagyon jó ötlet:))
és negyed annyiba kerül mint az ételszinezék.
megnézem majd a mercipánt is de azt én is selytettem hogy nagyon drága.
Viszont a vaj és porcukoros kikeveréstől félek:(
Nekem valahogy még nem sikerül elvileg habosnak kelennne lennie viszont nekem darabos maradt a multkor:(
Van valami titka??
Igen lehet kapni ott is csak nem igazán jó árban.A tölteléknek puding habosra kevert porcukros vajjal(margarínnal) kikeverve.Díszítésnek meg vaj porcukor ételszinező kikeverve.
Ételszinező tipp:Itt a húsvét,ezek a tasakos tojásfeső porok mind ételfestékből vannak semmi más anyagot nem tartalmaznak,tehát nyugodtan lehet alkalmazni ehető kajcsikhoz is kis vízben vagy alkoholban feloldva ételszinező gyanánt.És még olcsó is.Fekete színt széntablettából állítunk ellő(igen amit hasmenésre szoktak adni)
Na szerintem ez lesz a legjobb Végül szinte csak három szin kell piros fekete és a fehér:))
Megkérdeztem a cukrász kb5000ft ért csinálná meg igy megmaradt nekem:))
Remélem sikerül majd:))
További ajánlott fórumok:
- Babalátogatóba tortát vinnék, ami gyors, olcsó és eheti szoptató anyuka, van ötletetek?
- Lego tortához ötletek!! Segítség! :)
- Autó formájú tortát szeretnék a kisfiam 2. születésnapjára. Ötleteket várok hogyan fogjak hozzá.
- Traktor torta készítése
- Babatorta - Ötleteket, recepteket várnék, milyen tortát lehetne sütni egy baba 1 éves szülinapjára.
- Traktor torta