Toscana tésztasaláta recept
A Toscana tésztasaláta hozzávalói:2 db paradicsom
2 db paprika
1 kígyóuborka
olíva
1 db csirkemell
olívaolaj
borecet
só
bors
3 színű tészta
20 dkg reszelt parmezán
A Toscana tésztasaláta elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük, majd jól lecsepegtetjük. A csíkokra vágott csirkemellet olívaolajon megsütjük, apróra vágott újhagymát, sót, borsot és egy kevés bort adunk hozzá. A paradicsomot, a paprikát és az uborkát nagyobb darabokra vágjuk, a kifőtt tésztához adjuk.Balzsamecettel, olívaolajjal megöntözzük, rászórjuk a parmezánt, majd sóval, borssal ízesítjük és hozzáadjuk a húst. A csirkemell után visszamaradt zsiradékba parmezánt teszünk, a tésztára öntjük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Teráz, 2007. nov. 11. 09:06
A toscana tésztasaláta elkészítési módja és hozzávalói.