Törvényszerű, hogy minden házasság kihül? (beszélgetős fórum)
Nem törvènyszerű. Mamàmèk idén ünneplik az 51. hàzassàgi èvfordulòjukat, ès most is szeretik egymàst, jòl megvannak együtt :-) nekem ők a követendő pèlda :-)
Anyàmèk hàzassàga màs tèszta... katasztròfa, nekem negatìv pèlda, hogy milyen ne legyen egy hàzassàg. Tudat alatt faterom ellentètjèt kerestem ès meg is talàltam :-) 5 ève vagyunk együtt, nemrèg hàzasodtunk össze. Alapvetően nagyon jòl megvagyunk, de a sok munka miatt nincsenek közös programok. S tervezzük, hogy ha több időnk lesz bepòtoljuk.
Az biztos, hogy mindig dolgozni kell egy kapcsolaton, nem lehet azt, hogy hagyjuk magàtòl menni.
Nem törvényszerű.
Ápolgatni,babusgatni kell mint a kisgyerekeket!!
Az én szüleim is akkor váltak el amikor már nagy voltam és nem viseltem könnyen, hogy szétmentek.
Nagyon rosszul éltek, nagyon sok harag volt, úgyhogy több év után már azt mondom életük legjobb döntése volt. Én nem vagyok bújós. Ki tudja, talán emiatt!
szomorú, tényleg, mert a gyerek elsősorban a szülei házasságát tekinti megvalósítandó példának.
De itt akkor hogy?
talán hamarabb kellett volna szétmenni, míg nem jutottak el idáig.
Tavaly költöztek szét a szüleim. Sosem voltak ilyen babusgatós, ölelkezős, puszilkodós pár. (én annál inkább olyan vagyok a kapcsolataimban)
Most meg csak harcolni tudnak, kié mi legyen. Annyira rossz érzés... ilyenkor kifutnék a világból. tudom ez nem az a téma, de 26 év alatt ellenségek lettek... szomorú...
További ajánlott fórumok:
- Házasság megmentése, de minden áron?!
- Tényleg szinte minden házasságban ott a hűtlenség?
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Látszatházasság a gyerekek miatt minden áron! Van értelme?
- Van értelme egy házasságnak, ha minden nap vita van? Szereti egymást a pár, csak beszélgetni, közös programokat nem tudnak együtt végezni.