Történt Veled valaha ájulásos rosszullét? (beszélgetés)
Eredetileg szavazós kérdésnek szántam a topicnyitó hsz-t, igazából az arányok érdekeltek volna, hogy mégis mennyien lehetünk, akik érintettek a témában. De ha már így alakult, köszönöm a válaszokat, és örömmel vennék még részleteket a dologgal kapcsolatban.
Vajon mitől történhetett? Hol, milyen élethelyzetben? Egyszeri eset volt-e? Volt-e valami előzménye? Hogyan történt? Utána milyen állapotban voltatok? Vagy bármi más, ami érdekes lehet...
Szép napot mindenkinek!
Én egyszer egy buszon ájúltam el 16-éves voltam 2 megállót a busz padlóján utaztam a végállomásig ájúltan (tömve volt a busz) Átlépkedtek rajtam leszálltak SENKI NEM segített! Arra ébredtem hogy csörög az ajtócsukáshoz, és indúl vissza a busz alig bírtam leszállni. Remegtem (sokkot kaptam) A mai napig nemtudom mitől lehetett, és miér voltak ilyenek az emberek! :-((
Van egy gyógyszer amit valószinűleg nem bírok mert ahányszor bevettem elájúltam. Elolvastam a mellékhatásokat, a legvégén az volt hogy legroszabb esetben ájulás, na az nekem beis jött. :-(
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Reggeli rosszullétek - nem vagyok terhes!
- Várandós lettem végre, de a rosszullétektől nem tudok...
- Vérvételkor rosszullét.
- Kellett már mentőt hívnod valaha? Mi történt?