Törölköző a nyakban-kánikulában (beszélgetés)
Vizes, és jól tud esni.
Én még csak itthon próbáltam ki, de nem látom akadályát, hogy akár egy, színben az öltözékemhez illő vizes törülközővel a nyakamban mászkáljak a városban.
Ha kiszárad, valahol csak meg lehet vizezni, akár a saját ásványvízzel, azt úgyis kell venni útközben, akár többet is.
Azért nem mindegy, kinek a nyakában és milyen törölköző van.
Múlt héten konkrétan majdnem rosszul lettem a látványtól, nem részletezem.
Igen.
Ha te is lehűtenéd magad, lehet nem lennél ilyen hisztis.
Engem is jobban irritál a kirakott cucc, mint egy törölköző a nyakban. Ez a meleg nagyon durva. Rengeteget jár a mentő. Fiatal nő halt meg minap az utcán felénk. Lehet, beteg is volt, de a meleg se tett jót neki.
Én nem viseltem törcsit a nyakamba, de jó ötletnek tartom és javasolni fogom anyukámnak és én is fogok hőségben hordani.
Jaaaa, nedves! Az más.
Akkor az tényleg hűt valamelyest.
Én vizet szoktam magamra permetezni, van jól porlasztó kis flakonom.
Az sokkal gusztusosabb, ha a tömegközlekedésben, meztelen testrészekkel izzadnak az üléseken?
Nem értem miért zavaró a törölköző látványa? Egyébként nem találkozol vele?
Nem a bugyiját, gatyáját teszi közszemlére, másokkal ellentétben, csak egy törölközőt.
Szerintem sokkal jobb törölközővel a nyakban járkálni az utcán mint, hogy az izzadságtól, melegtől rosszul legyen valaki.
Én is a táskámba hordok kis törölközőt, de ha úgy érezném, simán a nyakamba kanyarítanám, mert miért ne?
Hogy valakit zavar? Ez egy kicsit sem érdekel:D
Nem vagyunk szokva ehhez a kánikulához, hiába legalább tíz éve ez van, úgyhogy szerintem mindenki védje magát a hőguta és a rosszullét ellen úgy, ahogy tudja. Persze a jó ízlésnek is jelen kell lennie, de a vizes törölköző szerintem nem sérti azt. Sokkal inkább a már emlegetett mély dekoltázs meg alig felöltözés. Ami ráadásul nem is praktikus. Egy alig látható rövidnadrág vagy miniszoknya nem is véd annyira, mint egy legalább térdig érő vagy még hosszabb könnyű szoknya, ami takar a nap elől és még legyezi is az ember lábát. A kipakolt keblekről nem is beszélve, egy könnyű, laza, de azért testet takaró ujjatlan vagy rövidujjú felső sokkal többet ér ilyenkor.
Egyébként én is úgy tudom, hogy ilyenkor a nyakat, a fül tövét és a csuklót érdemes hűsíteni, mert ott futnak olyan erek, amik aztán tovább hűtik az egész testet. És arcot mosni is jó időnként, meg sem kell törölni. És inni, főleg tiszta vizet, minél többet. Közben egy kis sós kekszet is rágcsálni, mert a só tartja bent a vizet a szervezetben. Persze ne sokat, mert a só és a meleg együtt felvihetik a vérnyomást, de valamennyire szükség van, pláne, hogy az izzadással veszítünk is sokat.
Nedves törölközővel hűtik magukat, nehogy rosszul legyenek.
Nekem meg az nem tetszik, hogy sokan a csöcsüket rakják ki, olyan mély a dekoltázs, és a zsúfolt járművön tolják a képembe. Nem vagyok kíváncsi senki csöcsére!
Lehet, engem is igy lathattal a varosban az utcan igy kozlekedni.
Nekem jo, semmi mas nem erdekel, hogy ez masnak tetszik vagy sem.
Egyebkent huti a nyaki ereket.
Orvos ajanlotta.
Neem meg az nem tetszik, amikor szinte felmeztelenul mennek az utcan es egetik a boruket.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a törölköződiétáról?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Hol készítenek rendelésre hímzett törölközőt?
- Ajándékba kapott törölköző nem szívja fel a vizet, van rá valami megoldás?
- Hogyan kell a törölközőt puhítani?