Török sorozatok (beszélgetős fórum)
Az idő sodrásában???
Most fejeztem be, imádtam. Bár a 3. évad annyira nem volt a kedvencem, Ali kapitány és Aylin nagyon hiányoztak. :(
Iffet
Nagyon izgalmas jó sorozat igaz 40 részes😊😉egy darabig eltart
Most "fedeztem fel" ezt a fórumot.
Igaz egy kezemen megszámolom, hogy hány sorozatot néztem eddig. De! Néztem egy történelmi kosztümös filmet, és közvetlen után indult a "Szerelem íze" (vagy Telihold) c. török sorozat, a Life tv-n. Röviden csak annyi, hogy "leültetett" a képernyő elé. A sztori megfogott, nagyon tetszett. A főszereplők, köztük a két szerelmes pár szimpatikus volt, úgy tudtak egymásra nézni, hogy melengette az ember szívét. Bulut, az imádni való kissrác a göndör fürtjeivel, az arcjátékával, szívszorítóan jól játszott. A zene, a tájak, a történet, a szereplők a pörgős események megfogtak és nem bántam, hogy leültem (örökmozgóként!) a tv elé. Tudom, hogy ízlés dolga, de bátran merem ajánlani Mindenkinek ezt a sorozatot!
A Ferit-t alakító Can Yaman-t elindította a világsiker felé, de a Nazlit alakító ( Ozge Gurel ) színésznő is nagyot alakított.
Még be sem fejeződött a Szerelem íze, még volt hátra egy hét a sorozat végéig, de párhuzamban kezdték el vetíteni augusztus 03-tól, szintén a Life tv-n, az Álmodozó (vagy Korai madár )c. szintén török sorozatot. Ez a sorozat már kissé vontatottabb, és szintén Can Yaman a férfi főszereplő. Kb. október végén lesz vége ennek a sorozatnak.
Sosem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom írni, de azt hiszem "beleszerettem" a török sorozatokba! Szívesen írok róluk, ha érdekel valakit. Azt is szívesen olvasnám, hogy ki-, melyik sorozatot látta, és melyik volt a kedvence, amit tudna ajánlani másnak is. Egyenlőre, jó szórakozást kívánok Mindenkinek, akik kedvelik a török sorozatokat! :D
Hát igen,nekem is ugyanez a véleményem .
Már az első részben kiderült sok minden és sejteni is lehet ,hogy mi fog történni.
Holnap kezdödik Kivo új sorozata a Çarpışma.
Egy csapat bevállalta a fordítását, valószínü ezt is nézni fogom. :)
Imádom öket. :)
Amit most nézek:
- Sen Anlat Karadeniz
- Istanbullu Gelin
- Aşk ve Ceza
Ha kicsit több idöm lesz, a Çukur-t fogom elkezdeni.
Mindegyikket felirattal nézem, mert így tanulok is. :)