Ha valaki köhög, akkor biztos, hogy koronavírusos? (tudásbázis kérdés)
Azért én a biztonság kedvéért inhalálnék egy kis illóolajjal. Az nem árt senkinek. Egy csepp Kakukkfű, teafaolaj, eukaliptusz. Mind vírusölő!
Ha nem is vagy Covid fertőzött, azért szedhetnél köptetőt, vagy ihatnál egy kis gyógyteát. Egy sima megfázásból is lehet tüdőgyuszi, aztán most még orvoshoz sem mehetsz.
:D
Nem tudom, miért kellettem pont én ehhez, a saját józan eszed is elég lehetett volna.
A városi TV-be pár héttel ezelőtt a kórházigazgató adott riportot, a riporter is megjegyyezte, hogy elég sűrűn köhögött.
Azóta is jól van.
Csk köhögj nyugodtan, lehetőleg zsebkendőbe. Ha visszafojtod, akkor bent marad minden, ami ki akart volna jönni. Akár porszem is lehet.
A szervezet a köhögéssel távolítja el a légutakba került, nem odavaló dolgokat.
Nem leszel a saját köhögésedtől vírusfertőzött.
Én ezt írtam:
"Nem minden anonim fórumnyitó ugyanaz a személy.
Hanem mindenki anonim, aki név nélkül nyit fórumot."
- és ez így van, akár mindketten vagyunk okosok, akár nem.
Ez nem zárja ki, hogy ugyanaz a személy nyisson két vagy több fórumot is, de alapvetően nincs anonim fórumnyitó nevű tag.
A koronavírus tünetei gyakorlatilag megegyeznek az influenza és számos más, nátha vírus okozta tünetekkel.
Láz, köhögés, torokfájás, izületi fájdalmak, fáradékonyság.
Bármelyiket tapasztalod, nem kell pánikba esni.
Koronacírusos az a betegm akinél a laboratóriumi vizsgálat igazolta.
Aki nincs súlyos állapotban, nem viszik sehova és ő se menjen sehova. Ne puszilgasson senkit.
Igyon sok folyadékot, ki fogja heverni.
Valahogy fogd fel kérlek
- nem valószínű, hogy koronavírusos vagy, csak azért, mert köhögsz
- simán lehetsz koronavírusos úgy is, hogy semmi tüneted sincs
Azaz nem lehet tudni, hogy ki fertőzött, és ki nem.
Ezen kívül senki nem tud neked semmit mondani, ami 100%-osan biztos.
Akit tesztelnek, és negatív, az is lehet teszem fel egy óra múlva pozitív.
Én ne lélegezz be tisztítószert, mert az biztos nem egészséges. Még ha esetleg nem is ártalmas, de minimum nem kellemes.
Amúgy meg nem mindegy? Maradj otthon és magadtól meggyógyulsz - ha lázas leszel stb. akkor hívd fel az orvost.
Ha nem vagy súlyos beteg úgysem fog kiderülni, hogy a tisztítószer, a jeges üdítő, influenza vagy koronavírus.... vagy csak allergia.
További ajánlott fórumok:
- Miért van több esze egy nőnek mint egy pasinak?A nők szeretik a biztos életet a családot.A pasik akkor sem nyugszanak ha minden adott ehhez.
- Fizet a biztosító akkor is, ha nem történt rendőrség kihívása?
- Ha elhagyom a kenyeret, ami nagyon hizlal akkor, hogy lakok jól, mitől lesz jóllakott érzetem? Mert a zöldségtől biztos nem, ugye?
- Ha van menstruácóm, akkor biztos, hogy van peteérésem is? (PCO)
- Ha megszűnt a TB biztosítás, akkor nem kellene valahogy értesíteniük?
- Ha van előtejem, akkor biztos hogy lesz anyatejem?