Ha megszűnt a TB biztosítás, akkor nem kellene valahogy értesíteniük? (tudásbázis)
értem
ez akkor nappali képzés.
aha
igen azóta már tudom...
igen
de nem volt még munkaviszonyom ezért pénzt nem kapok..
sziasztok
én magamnak fizetem a Tb-t de nem minden hónapban sikerült befizetni az utóbbi időben.ráadásul eleve volt elmaradásom mert későn kapcsoltam.
Munkám nincs de az önkormányzat nem fizeti.
Ilyenkor mi van?
Inkább ne menjek orvoshoz?
Biztos, hogy kijelentett a fősuli, csak a Tb rendszer nem napra kész.
Sajnos ennek mindenkinek magának kell utána járnia.
Nekem a férjemnek szűnt meg a munkaviszonya tavaly, s mi is csak pár hónap múlva kapcsoltunk. Akkor bementünk az APEH-hez és kérvényeztük, hogy saját jogon fizethessük a biztosítást.
A jogviszony megszűnése után még 45 napig él a TB, utána mindenkinek fizetnie kell saját jogon, vagy pedig vállalja, hogy a felmerülő orvosi számlákat kifizeti.
Ha fizetésre köteleztek, és nincs jövedelmed, kérvényezheted a körülményeidre való tekintettel a csökkentést, ill. a részlet fizetést.
Egy évet jártam nappalis fősulira 2007-2008ig.
ezek szerint azóta nem vok biztosítva mióta ott hagytam merth levelezősöknek(mint kiderült)nem jár...
...akkor 2 évig miért volt mindig az írva h támogatott vagyok?a suli nem jelentette be a hallgatói jogviszony megszűnését?
havi 5ezer lenne a TB de most visszamenőleg akarják behajtani a vizsgálatok árát...ez most hogy van????
dolgozol? van bejelentett jövedelmed?
mert ha nincs havi 4000 a tbiztosítás....
Most voltam orvosnál és közölte h nem vok biztosítva TB által,de az eddigi vizsgálatoknál az volt írva h támogatva vok.
Ha megszűnt a biztosítás akkor nem kellene valahogy értesíteniük?
További ajánlott fórumok:
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Míg Gyeden voltam kisfiammal, megszűnt a cég. Nem kaptam kilépős papírt, nem kellett volna értesíteniük?
- A tévénk tönkrement, kötöttünk rá biztosítást, viszont a cég, ahol vettük, megszűnt! Van ötlet, hová forduljunk?
- Megszünt autó biztosításra számolhatnak fel kötbért ha újat akarok kötni?
- Biztosítási fedezet megszűnt lakáshitellel kombinált biztosításnál! Mit jelent ez?