Tornáztok valamilyen DVDre, mondjuk Rubint Réka?! (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítsetek, hogy a sok Réka DVD-ből melyik az ami 20 perces. Mikori kiadás, hol tölthető le. Nekem 3 kg-t kell még leadnom, de feszesedni szeretnék és egy kis erőt gyűjteni. .
Szia!
Szerintem nem vagy egyedűl ! Nekem se ment és még most sem megy 100%-an! Én is a 20 perces részeket szoktam megcsinálni bár nem minden nap,de a 20 perc is elég kemény.
Kitartásom megvan hozzá!Mindig egy kicsit többet aztán majd csak azt veszem észre hogy az egész tornát végig viszem.
Sziasztok!
Én két hónapja tornázom, elsősorban Réka dvd-ire.
Már próbáltam a legújabbat is, nagyon jó. Ma a 3X20 percet csináltam meg. Elég kemény, főleg lábsúllyal. Én főleg ezeket az egy testrészre összpontosító tornáit szeretem, mivel én főleg izmosodni szeretnék, mivel vékony vagyok. De szoktam egész testet is, plö a 40 perces részt az új dvd-ről vagy a régebbieket.
Ti mennyire tudjátok végigcsinálni? Nekem megmondom őszintén elég kemény és 100%-osan nem is tudom- egyenlőre. De kitartó vagyok! :-)
Nekem csak gumikötelem van! Az jó nagyon.A harisnyával kapcsolatban a nadrágra gondoltál nem?
Ha arra gondoltál az nekem nincs és nem is lesz.
Anélkül is lehet izzadni formásodni a tornájára! Szerintem felesleges pénz kidobás! Ez az én véleményem.
Persze ha ki akarod próbálni akkor nyugodtan.
Nem nagyon hiszek az ilyenekben.Torna minden másnap és ennyi!Na meg a megfelelő étkezés!
A dvd címe Réka 2009!
Jó kis anyag.:)
Hatásos a 4x20 percese is! Nekem megvan a legújabb is,de lightosba kell csinálni mert kemény.Hozzá kell szokni.
Ami nekem nehezen megy az a comb formálás! Küzdök is vele rendesen.Szerintem nem csak én vagyok ezzel így!
Sziasztok!
Most találtam rá erre az oldalra,nagyon tetszik.
Már letöltés alatt áll RR 4x20 perces dvd-je.
Az lenne a kérdésem, hogy volna kedve valakinek velm elkezdeni intenzíven tornázni erre vagy akár más dvd-re?
Őszintén szólva eléggé lusta vagyok és ,ha minden nap írogatnánk ,hogy ki mire haladt..., akkor bizti jobban menne, lenne ösztönzés!!
Megosztanánk a tapasztalatokat!!
Lilly5!
Én múlthét szerdán vettem meg a Rubint Réka 4*20 perces dvd-jét! Azóta minden nap csináltam belőle a combfeszesítős részt, és 2 napja elkezdtem hozzá a felsőtest formálást is! Igaz azt még nem tudtam végig csinálni!
De nekem nagyon bevált eddig ez a dvd! A narancsbőröm szinte teljesen elmúlt és sokkal feszesebb lett a combom is! Pedig csak 6 napja tornázom!
Holnap még egy napot combozok, aztán 1-2 nap pihi, és neki ugrok a fenékformáló résznek!
De persze mellette diétázni is kell!
Hidd el megéri, én 6 nap után látok némi eredményt!:)
Sziasztok!
Rubint Réka kismama tornája megvan valakinek?
Másolási lehetőség van rá?
Kifizetem.
Sziasztok!
Én is fogytam 10 kilót és még ötöt szeretnék,tehát diétázom,tornázom.
Mivel fogyni akarsz,cardio vagyis intenzivebb tornát érdemes választanod,nekem bevált a Norbi duci 4,és Rubint Réka Add önmagad 3,és a 2008-as dvd-je.Ami még nagyon jó és hatásos:Billy Blanks:TAEBO.A naplómban bele tudsz nézni,ha érdekel.(interaktivitásnál).
Remélem segitettem.
Nekem nem is fogynom kellene, inkább alakformálás:) olyan kis plöttyedt vagyok:D hehe...
Szóval marad a Réka:) Köszi mindenkinek, h megosztottátok a tapasztalatokat:)
Melyik a legutolsó dvd-je? a 3szor 30-as?
A többit csinálom, variálom Béres Alexandrával, és Tatarek Rezsővel is. Mindegyiket másért szeretem, de legjobban a Rékáé jön be, mert az pörgősebb, és attól szakad rólam a víz a legjobban. Nagyon szeretem csinálni.
Minden nap tornázok,de Rékától még nincs semmilyen edzésprogramom.
De van másoktól és így is változatosan csinálom a gyakorlatokat.
Azért kérdeztem csak, mert nekem a Rékától az Egy igényes nő edzésprogramja van meg... Na és első 20 percet nem bírom megcsinálni, lehet azért mert a kezeim gyengébbek:S a második 20 percet meg könnyedén megcsinálom, az utolsó 4 percet szoktam ismételni ami a has izmokat mozgassa meg, mert azt kevésnek érzem...
Lehet be kellene még pár DVDt tőle szereznem...
Én a hételején, Réka Napi 20 perc önmagadért, DVD-ből, próbáltam ki a felsőtest részt. Mivel masszőrként dolgozom, azt hittem edzett a karom válam :)! Na ez más izmokat mozgat meg, rendesen elfáradtam. Ma költsön kaptam Réka, Add önmagad DVD-jét. Ebből is megcsináltam kb. 30 percet, igencsak remegnek a lábaim!
Egyébként hasonlóak a gyakorlatok.
Mindkét torna után 120 vult a pulzusom, nagyon jól éreztem magam. Felszabadultak a boldogsághormonok!
Norbi duci tréning 4! :)
nagyon, jó és közben szórakozol is mert vicces...:)
Én mikor kismama voltam, az ő dvd-jére tornáztam 8 hónapon át, és még 10 kg-ot sem híztam a terhességem alatt.
Vannak tőle dvd-k, de ritkán jutok oda, hogy itthon tornázzam rá.
Én Rubint Réka legújabb DVD-jére izzadok!!!
Nagyon hatásos!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Muffin recepteket keresek, olyat ami mondjuk valamilyen krémmel vagy csokival töltött...stb