Tornázik valaki az új Béres Alexandra: Legjobb formád dvd-re? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
A Menni fog és a Vitalitás és a kedvenceim közé tartozik Nekem is:)
Sziasztok!
Sikerült megszereznem ezt a DVD-t, amit már ki is próbáltam. Nagyon jó!:) Ma is ez lesz délután:) Végig lábsúllyal csináltam és nagyon éreztem:)
én most másfél hete kezdtem el minden hétköznap a legjobb formád c. dvd-t.nekem egyenlőre tetszik és látom is az eredményt.elso héten a simat csináltam, mostmár extrákkal, de azt is csak ugy hogy minden nap más extra...minden nap csinálom kivéve hétvégé mert az pihi.Ha megunom kb egy honap mulva tervezem a DVD váltást:)
sziasztok
szerintetek ha nem kardiozom, hanem ezeket az erosito gyakorlatokat cisnálom attol még az a minimális zsir lemegy rolam?
Annyit beszéltünk Szandráról,h tornáztam is rá:-D
Csak vele tornázol??
Igen érdemes.
Nekem a 200% annyira nem jön be csak a sokkoló része.A menni fog viszont tetszik,rövid de ha nincs annyi időm jó,na meg ezen is van extra.
A live viszont nem tetszik.Az egyensúlyba az jó,meg a vitalitás sem rossz.
Na bekuksiztam ide is. Ezek szerint érdemes megvenni a dvd-t?
Én eddig a menni fog, 200% alakformálás és Live dvd-kre tornáztam, de kipróbáltam a nyerj időt dvd-t is, az annyira nem jött be. A többit szeretem. Majd mostanság szeretném kipróbálni az egyensúlyban önmagaddal dvd-t. Azt próbáltátok már?
Az új kicsit drágább a szokásosnál 3200,a régi 1200.
Ja még megrendeltem a menni fog-ot is:-)))
A mániám előjött:-DDDDD
Szívesen kölcsön adnám csak picit messze vagy.-)
Mennyibe kerültek?
Biztos jó lehetett. Én is szivesen kipróbálnám már.
Na megvolt:-)
A szokásos hangulatú,talán a zene jobb.
Kb 1 órás,vannak benne extra részek,én boltba vettem a lemezt,ezen a comb után egyből megkérdezi,h választod e az extra rész,így a comb kb 30-35 perc fent,majd jön a popsi,itt is kérdezi az extra részt,majd a hasnál is.Súlyzó nem kell,picit dolgozik karra is de csak úgy üresen.
Alapjában véve nem lihegtem,de kellemesen izzadtam.Kicsit változatosabb lett a tornám.Még megvettem a pörgesd felt is,az holnap próbálom ki.
Köszönöm :-)
Majd írj, hogy milyen volt.
Szia Klau!
Én ma vettem meg és persze,h ma még ki is próbálom:-)))
Nagyon gratulálok a versenyedhez,így tovább!