Torna szülés után (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Torna szülés után
Sziasztok!
Nekem is lenne kérdésem, bár lehet, h vki már feltette. Szülés előtt 2 évvel sikerült lefogynom 16 kilót, ami a terhesség alatt vissza is jött. Összesen 24 kilót szedtem fel a terhességem alatt. ebből 10 ment le a szülés alaat, azóta pedig 2-3 kiló. A terhesség előtt nagyon szerttem sportolni, főleg aerobicoztam és futottam. Szeretnék megint futni, pontosabban csak kocogni, már nagyon hiányziok a mozgás. Viszont szoptatok, és a Pici nekem az első, így ha ez a szoptatást befolyásolja, akkor inkább hagyom. Valaki tud nekem segíteni ebben???
Köszike!
Én amúgy nem azt mondtam,hogy nem lesz tejem, hanem,hogy a megválltozik a minősége...de ez is hülyeség akkor ;)
Köszi
Én császárral szültem, akkor azt mondták 6 hét, de lehet azóta már változott a trend :) A hasgyakorlatokat mondjuk szerintem az elején nem kell erőltetni, mármint császárnál...
Egyébként szerintem a szervezet úgyis jelez, és az sem mindegy milyen torna. Laza kardió szerintem rögtön szülés után már mehet. Én elég hamar elkezdtem, függetlenül attól, hogy mit mondott az orvos, csak a hasizmokat kerültem.
Ja és nem ment el tőle a tejem, mint azt sokan hangoztatják. (állati sok volt:)
Ez engem is érdekelne. Mennyi idót kell várni a tornával szülés után?
Meg Lehet hülyeséget mondok, de mintha valaki azt mondta volna nekem, hogy elkezdett tornázni járni 1-2 hónappal miután megszületette a babyje,,de valami megváltozott a szervezetében igy az anyatej ize is más lett. A babának nem tetszett,és a tornát is igy fel kellett adnia amig szoptatott.
Ez lehetséges????
en is jarok heti5-6 szor
tavaly nem jartam ennyit, de valahogy nem tudtam volna elkepzelni szules utan, hogy gyermekagyi tornaval nyomulok az agyban:)
csaszar hasi mutet, ahol jelentosen beavatkoznak a dolgokba, minden hasi mutet utan, ami ekkora hordereju varni kell 6 hetet
aztan szepen fokozatosan edzhetsz barmit
Könnyű gyermekágyi torna már 24 órával a szülés után elkezdhető. Erre gyakran lehetőség nyílik már a kórházban is.
Ugrás a teljes írásra: Torna szülés után
További ajánlott fórumok:
- Szülés után újra csinosan
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Nagyon fáj a derekam, szülés után vagyok több mint 1 éve. Korábban már próbáltam tornázni, de akkor kezdett el fájni. Mit tegyek?
- Intimtorna szülés után
- Szülés után mennyi idő után lehet újra neki állni tornászni? Izületekenek nem árt meg a korai mozgás?
- Melyik Rubint Réka tornát lehet csinálni szülés után?