Torna előtt pálinkát ad az edző (beszélgetős fórum)
Pedig tök jó téma lett volna, megint fikázni Schobertékat, ne add még fel! 😉
Az nem lehet, hogy nem az edzéshez kínálták a páleszt, hanem a táborban meghívták őket, aztán tartottak egy edzést. A kérdésedre pedig azt tudom mondani, hogy egy pálinkától egész nyugodtan lehet edzeni. Még vezetni is lehetne, ha nem lenne tilos.
Látom, nem igen tudjátok használni az instát.
Írtam, hogy első bejegyzés. Rá kell arra kattintani és akkor el tudjátok olvasni a szöveget és tudtok lapozni kettőt még a képek között. De mindegy, hagyjuk. Nem erőlködőm.
Az lett volna a fő téma, hogy mit okoz ha alkohollal edz valaki.
Áááá, én nem tudom megnyitni, de az biztos, hogy egy sportoló ilyet nem csinál.
Még is miért tenné?
Kifizeti a pálinkát?
Azért a pálesz elég drága lett. Nem tudom, hogy hányan járnak edzésre, de ha csak 20-an, akkor is elég sok kell.
Arról ne is beszéljünk, hogy alkohollal miért nem jó tornázni...
Mégis honnan es miért találnék ki ilyet?
Ezt küldte nekem. Az első bejegyzést nyisd meg. Szöveg és kép is van a pálinkáról.
Szerintem lódít a kedves barátnőd. Majd megkockáztatja az edző, hogy valamelyik hatóság fülébe jut és bezárhatja a boltot. Főleg ilyen emberek mellett, akik így kavarják...
De az is előfordulhat, hogy te találtad ki.
Szavahihető ember. Én sem hinném el, hogy ilyen egyáltalán létezik, ha nem ő mondja.
Dehogy alkoholista! De az edző lehet az, ha ilyen eszébe jut.
Te tényleg elhiszed ezt?
A barátnőd alkoholista?
Gondolom nem kötelező elfogadni.
A cím alapján azt hittem gyereknek adja.
További ajánlott fórumok:
- Segíti a fogyást, ha torna előtt, pl. futás előtt betekerem magam fóliával?
- Miért van az, hogy egy ideje tornázom (futok) rendszeresen és ügyelek az étkezésre, mégis többet mutat a mérleg, mint előtte?
- Érdemes tornázás előtt CARBOXtm szénhidrát port innom?
- Csajok, ha reggel tornáztok akkor torna előtt vagy torna után reggeliztek? És miket?
- Edzőtárs kerestetik.. tornázzunk reggel meló előtt :) /Budapesten/
- 6 tuti tornatipp számítógép előtt ülőknek