Tonhallal töltött paprika recept
50 perc
600 kcal
4 piros színű paprika
30 dkg zöldborsó
2 főtt tojás
1 kis doboz tonhal (konzerv)
ételízesítő
25 dkg majonéz
A tálaláshoz
fejes saláta és citrom
A Tonhallal töltött paprika elkészítési módja:
A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. Ételízesítővel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk, végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögetjük, és kihűtjük. A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evőkanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk.
Könnyebben emészthető lesz ez az étel, és kevesebb kalóriát tartalmaz, ha majonéz helyett natúr joghurttal készítjük el.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: mano244, 2007. jan. 23. 14:06
A tonhallal töltött paprika elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.