Tompai határdiszkontról (beszélgetés)
Találat fórumcímekben/tudásbázis kérdésekben
Szabadkai piac (Minden más) 458 hozzászólás
Szabadkai piacra mennénk, kell útlevél? (Programajánlat, utazás) 53 hozzászólás
Érdemes még Szabadkára kimenni vásárolni? (Programajánlat, utazás) 35 hozzászólás
Szabadkaiak, tudnátok nekem segíteni? (Programajánlat, utazás) 30 hozzászólás
Volt valaki mostanában a szabadkai piacon? (Kinézet) 27 hozzászólás
Szabadkára megy busz vagy vonat Békéscsabáról? Buszpályaudva vagy vasútállomás közel van a piachoz? (Programajánlat, utazás) 20 hozzászólás
Szabadkai piac mostanában (Csevegős témák) 19 hozzászólás
Szabadkai és józsefvárosi piac (Minden más) 17 hozzászólás
Tudja-e valaki, hogy Szabadkára elég-e az új személyi igazolvány, vagy kell az útlevél? (Minden más) 16 hozzászólás
Veszélyes biciklivel elmenni Szabadkára? Ha valami baj történik, fel tudom hívni telefonon a magyar rendőrséget? (Csevegős témák) 13 hozzászólás
Szabadkáról 200ezer forintnyi ruhát át lehet hozni a határon?Négyen mennénk. (Minden más) 12 hozzászólás
Március 15-én érdemes lemenni a szabadkai piacra? Lesznek kipakolva sokan, tudja valaki? (Minden más) 11 hozzászólás
Szabadkai parkolási szabályokkal kapcsolatban tudna valaki segíteni? (Programajánlat, utazás) 10 hozzászólás
Szabadkára szeretnénk menni vásárolni érdemes, és mi az ami jó áron van? (Egyéb hobbi&otthon témák) 8 hozzászólás
Szabadkai piacra forintot vagy dínárt érdemes vinni? (Programajánlat, utazás) 7 hozzászólás
Tudjátok, hogy most kb mennyiért lehet jegygyűrűt (arany, fehérarany) vásárolni Szabadkán? (Minden más) 6 hozzászólás
Ha Szabadkán bevásárolok akkor arra, hogy mit és mennyit szabad (márkás ruha, cipő) behozni van korlátozás? (Programajánlat, utazás) 6 hozzászólás
Szabadkai piac (Közösségi témák) 4 hozzászólás
A szabadkai piac vasárnap is nyitva van, nem tudjátok? (Egyéb hobbi&otthon témák) 3 hozzászólás
Tudja valaki hogy pünkösd hétfőn lesz e Szabadkán vásár? (Programajánlat, utazás) 1 hozzászólás
Érdemes a szabadkai piacra menni? (Minden más)